AtrisinātaRFL Skolotāja - Vāja izglītošanas kvalitāte
Vēlos izteikt neapmierinātību par izglītošanas kvalitāti, kas pēdējā laikā novērojama Jūsu iestādē. Gan mācību procesa organizācija, gan pasniegšanas pieejas kvalitāte, šķiet, neatbilst mūsdienu izglītības standartiem un skolēnu vajadzībām.
1. Mācību materiālu nepilnības – vairākkārt esmu novērojis/-usi, ka mācību materiāli ir novecojuši vai nepilnīgi, kas apgrūtina skolēnu spēju izprast tēmas.
2. Pasniedzēju pieejamība un sagatavotība – ir sajūta, ka daļa pedagogu nepietiekami pielāgojas dažādām skolēnu spējām un interesēm, kā arī neizmanto interaktīvas vai motivējošas mācību metodes.
3. Atgriezeniskās saites trūkums – būtiska problēma ir skolēnu zināšanu novērtēšanas un atgriezeniskās saites sistēma, kas bieži vien ir neskaidra vai formāla.
Uzskatu, ka šie jautājumi būtiski ietekmē izglītības procesu un skolēnu motivāciju mācīties. Lai nodrošinātu kvalitatīvu izglītību un veicinātu audzēkņu panākumus, aicinu pievērst uzmanību šīm problēmām un veikt nepieciešamos uzlabojumus.
Varu piekrist ir dažas skolotājas kuras man nepatīk un mobingo stundu laikā kā piemēram saka ka esmu retardēts un cer ka izmetīs no skolas lai gan es neko neizdariju.
Piemēram Žanete Tauriņa