www.sudzibas.lv Jānis Laganovskis Nekvalitatīva darbu veikšana, algu nemaksāšana, krāpšana

Jānis Laganovskis - Nekvalitatīva darbu veikšana, algu nemaksāšana, krāpšana

Vēlējos brīdināt par vienu personu, kuru, iespējams, daži no jums jau zināt. Viņš pēdējā laikā izplata dažādu informāciju par citiem cilvēkiem, taču esmu dzirdējis, ka viņa darbības nebūt nav tik nevainojamas. Ir bijusi slikta pieredze ar viņu, jo strādāju pie viņa vienu mēnesi un joprojām neesmu saņēmis samaksu par paveikto darbu, jo viņš vienkārši nebija sasniedzams.
Šī persona nav tikai problēma saistībā ar maksājumiem, bet arī veic nekvalitatīvus darbus, kas bieži rada konfliktus ar klientiem. Tāpat viņa uzvedība ir apšaubāma, viņš bieži lieto alkoholu un citas vielas, kas mūsu valstī ir aizliegtas.

Pievienoju dažus piemērus no viņa veiktajiem darbiem, lai būtu skaidrs, par ko ir runa.
Meklējot šo vīrieti internetā pamanīju, ka jau ir rakstīta sūdzība šajā pašā mājaslapā pirms 6 gadiem

M