www.sudzibas.lv REM PRO SIA Nesamaksā , telefona zvanus ignorē, uz atgādinājumiem neatbild, salīdzināšanas aktus arī ignorē

REM PRO SIA - Nesamaksā , telefona zvanus ignorē, uz atgādinājumiem neatbild, salīdzināšanas aktus arī ignorē

Ir abpusēji parakstīts līgums. Paredzētie darbi izpildīti kvalitatīvi un operatīvi, jo pastāvēja liels lūgums no SIA REM PRO puses glābt situāciju un izprojektēt projekta sadaļu, bez kuras nevar saskaņot un nodot projektu kopumā. Darbi izpildīti 2024.g. janvārī. un projekts kopumā sen saskaņots novada būvvaldē. Un viss. SIA REM PRO, tehniskā direktore LUDMILA VASIĻJEVA, grāmatvedība un projektu vadītāja INETA PIĶE uz e-pasta ziņojumiem un telefona zvaniem neatbild, PN aktu un salīdzināšanas aktu neparaksta. Savā mājas lapā SIA REM PRO apraksta savu pozīciju : "Ar saviem klientiem un biznesa partneriem, piegādātājiem un kolēģiem mēs veidojam pozitīvas un ilgtermiņa attiecības, kas balstītas uz uzticēšanos, savstarpēju cieņu un sadarbību." Nu-nu...