www.sudzibas.lv Raimonds Upenieks Krāpšana (Мошенничество)

Raimonds Upenieks - Krāpšana (Мошенничество)

Runa būs par Raimondu Upenieku. Viņam vajadzēja man palīdzēt iegādāties automašīnu caur savu firmu. Mēs noslēdzām līgumu, un es viņam nodevu 6500 eiro. Tomēr pēc dažām dienām viņš pazuda. Uz ziņām neatbildēja, bet, kad tomēr izdevās ar viņu sazināties, viņš pastāvīgi baroja mani ar solījumiem, ka tūlīt atdos naudu, jo esot nonācis kādās nepatikšanās - pilnīgas melīgas atrunas. Pagājuši vairāk nekā trīs mēneši, bet naudu tā arī neesmu saņēmusi. Dzirdēju no citiem cilvēkiem, ka viņš tikai dzer un tusējas, protams, par nozagtu naudu.

Mēģināju sazināties caur viņa radiniekiem un draudzeni , bez rezultātiem.

Vēlāk uzzināju, ka tas ir viņa dzīvesveids. Viņš ne tikai apkrāpj sievietes, bet arī vecākus cilvēkus. Ir pat ieraksts internetā, kur stāstīts, ka viņš jau apkrāpis citu cilvēku (krāpšana) par 2,5 tūkstošiem eiro. Acīmredzot viņš citādi nemāk dzīvot - eksistē uz veco ļaužu un sieviešu rēķina.

Konsultējos ar savu advokātu, lai iesniegtu prasību tiesā pret šo cilvēku, taču tas ir bezjēdzīgi, jo nauda bija paņemta uz firmas vārda, un firma ir parādos. Beigu beigās viņš vēl ir arī bezdarbnieks. Viņš mani apkrāpa par 6500 eiro. Kauns un negods!