www.sudzibas.lv
Pastāstiet savu mīlestību pret Tautas Partiju
Jums ir patiesas jūtas pret Valdi Zatleru Vai Godmani
Pastāstiet savu mīlestību pret Tautas Partiju - Jums ir patiesas jūtas pret Valdi Zatleru Vai Godmani
Sveicināti!!!
Pastāstiet savu mīlestību un romānu ar tautas partiju un Godmani!Jūs esat samīlejušies Godmanī vai kādā no tautas partijas locekļiem.Man paldiesdievam tā nav gadījies.
Un kā jums patīk Valdis Zatlers, varbūt kāds brīvprātīgais pastāstīs romānu ar Valda Zatlera kungu.
LAI DZĪVO TAUTAS PARTIJA!!!
Aivars Gedroics!
2008.11.20.
Pats eij kretiiin, tu man to!
Labi neapvainojies, es tikai jokoju. Tu laikam esi pensionārs?
Vai arī tu esi nikns suns bez uzpurņa?
Markus ir mēsls uz kociņa, savukārt es Liepājas killers ar sešiem ložmetējiem.Es visus parādniekus killerēju ar samuraja zobeniem!
Savukārt piebildīšu, ka esmu psihiski nenosvērts!
Aivars Gedroics... Hm.. Dzirdets vards un uzvards. Ja tiesham so sarakstija vins, tad ka tik te nav kada politiska interese. Teikshu ta: es ne par vienu partiju nebalsoju, veleshanas nepiedalos, jo VISAS partijas bez iznemuma lobe savas intereses un par cilvekiem nedoma ne cik. Taa kaa, ejiet jus visi ieskrieties! Runajot konkreti par Zatleru, kapec lai es vinu kaut ka noliktu vai ienistu, ja es vinu personigi nepazistu? Godmanis?? Kas vainas vinjam? Vins ir ielikts laikaa, kad japienem nepopulari lemumi Latvijas ekonomikas atdzivinashanai un politiskie opponenti to centisies izmantot pret vinu! Tas tak ir skaidrs. ka tik tauta nebutu tik stulba, ka to saprastu, jo no tiem "gudriniekiem", ka visadi ir pret Godmani, nososda vina darbus, ne viens jau cits nav uznemies so atbildibu tik grutaja bridi!
TP vienmēr esmu ienīdis, neko labu nevaru teikt arī par (v)z(j)atleru un go(l)dmani!
Viņi visi ir tik godīgi!
Es ienīstu tautas partiju!
Ienistu TP... Man ne viena parija nepatik un balsto neeju jau kadu laicinju, jo jeb kuru iebalso un vini lobes savas intereses, piesitis savu kabatu un par tautu nedomas! taa ka, man vien alga, kads partijai nosaukums, man vini visi nepatik!
Tautas Partija - [slēpt]@!!
a man aigars patīk, viņš tik apaļš un mīksts
Tautas Partija ir Latvijas nākotne!!! Viņi novērsīs krīzi.
kur es varu iestaties tautas partijaa?
Pie manis ir jārakstās individuāli!
Njā, Tautas Partika savārija visus sūdus un tagad vēl te dažs atļausies teikt, ka tā ir Latvijas nākotne?
Var būt tupa tauta...
Es to domāju pārnestā nozīmē!!! Drīzāk viņi novedīs līdz bezdibenim mūsu valsti.