www.sudzibas.lv Orto klīnika Anestezioloģe Agnese Ozoliņa

Orto Klīnika - Anestezioloģe Agnese Ozoliņa

Šī gada jūlijā un augustā veicu divas muguras epidurālās blokādes Orto klīnikā pie anestezioloģes Agneses Ozoliņas.
Klīnikas cenrādī epiduriālās blokādes cena ir 120€, ko zvana laikā apstiprināja arī reģistratūras darbiniece, kad veicu pierakstu. Jūlijā, pēc pirmās blokādes, pārjautājot pašai dr. Ozoliņai par samaksu, saņēmu atbildi, ka par procedūru būs jāmaksā 200€, jo ir veikti vairāk dūrieni kā sākotnēji paredzēts (nozīmēto 4-6 dūrienu vietā bija 8).
Redzot manu sašutumu, ka 120€ vietā man nāksies maksāt 200€, dr.Ozoliņa vien pajautāja - "Vai tad jums tas šķiet pārāk dārgi?"
Augustā, kad tika veikta otrā blokāde un veikti 6 dūrieni, dr. Ozoliņa pēc procedūras norādīja, ka arī šoreiz būs jāmaksā 200€.
Kasē, apmaksas brīdī, arī darbiniece bija pārsteigta, un jautāja vai tiešām gan jūlijā, gan augustā ir nācies maksāt norādītos 200€, un vai nav veiktas papildus manipulācijas.
Uz ko atbildēju noraidoši.
Savādi, ka klīnikas mājaslapas cenrādī šāda blokāde norādīto 200€ vērtībā nefigurē. Kā arī darbiniece nezināja kā šāda veida darījumu ievadīt kasē, nācās sazvanīties ar kolēģi, lai precizētu rīcību.
Pēc otrās blokādes dr. Ozoliņa ieteica pēc mēneša ar viņu sazināties par blokādes rezultātiem un tābrīža veselības stāvokli. Nosūtīju rakstisku ziņu uz dr.Ozoliņas izrakstā norādīto tel.nr. (26***158) ar blaknēm, kuras radušās pēc blokādēm, uz kuru atbildi neesmu saņēmusi vēl šodien.
Rezultātā veltīgi iztērēti 400€, muguras lejasdaļa joprojām sāp, pastiprinājušās sāpes muguras augšdaļā un duroša sajūta plaušu rajonā elpojot.
Neizpratni un sašutumu rada fakts, ka pirms tiek veikta procedūra, nav iespējams skaidri zināt procedūras izmaksas, tāpat procedūras laikā pacients netiek laikus pabrīdināts, ka izmaksas tomēr varētu pieaugt kā arī noskaidrots vai pacients to vispār varēs atļauties.
Tāpat nav skaidrs, kāpēc abu blokāžu izmaksas ir vienādas, neskatoties uz to, ka otrā reizē dūrienu skaits bija mazāks kā pirmo reizi, kā dēļ arī pirmo izmaksas pieauga, jo dūrieni it kā bija vairāk.

M