Olita Strelniece-Butane - Krapsana,slikts serviss
Sveicinati,es izlemis noiret dzivokli Riga,atradis sludinajumu,satiekos,ar ipasnieci it a viss normali,pienacis auksts laiks meginajis uzkurinat krasni,dumi nak ieksa telpa,vel problemas ar durvim,loti slikti veras vala,rezultata saluzusi atslega un es nevareju tikt darbos,tas noticis,pirms 4 no rita,ipasnieci nesazvanisi,tada laika,ka ir problemas,ar durvim,noteikti ipasniece zinajusi,tapec mainijusi sledzeni,tikaj,ne jau sledzeni problema,bet durvim,kuri no laika nosezas,tos jamaina,ka ari gribejis pamazgat drebes,uzreiz problemas,velas masina neiet,problema ar savienojumiem,zem izlietnes,protams,noinformets,par dzivokla stavokli,neesmu bijis,tas ir normali,lai tikaj cilveks to dzivokli noire,lai vismaz,kaut ko dabut,neremontejot dzivokli,sanak ta,ka dzivoklis,pirms iresanas nebija sagatavots dzivosanai,ipasniecej jatira krasni,jamaina durvi,lai cilveks var tikt ieksa un ara,no dzivoli un logiski ka krasnim jabut,darba kartiba,ipasniece nav ispildijusi pienakumus,pirms nodot irniekam dzivokli,palidziet atrisinat situaciju,esmu jau nosalis tur sedet,ka ari nevaru tikt ara,negribas lekt ara,no otra stava.
Esmu atradis lidzigu sudzibu,tas nozime,ka vina ta rikojas patstavigi,tas domats tam ja gribes attaisnoties,ka ir tada godiga,kur tad godigums,cilveks sez ieksa,nevar tikt ara un sez aukstuma,tapec ka krasns nav tirits,nezinu cik ilgu laiku,vinai vajag dzivoklus remontet,pec tam nodot irejuma,neviss parmest visu un irnieku,cilveks tikaj sacis iret dzivokli,ja runa iet,par remontiem,no irnieka pusses,dzivolis nebija sagatavots dzivosanai.
Pieregulē durvis un samaini trubas zem izlietnes. Kā tu iepriekš rīkojies, ja durvis niķojas un ķerās, uzreiz mainīji?