OK Būvmateriāli Armatūras apstrādes rūpnīca - Oбман
Обманывают работников, при устройстве на работу заверяют что зарплата будет выше и это только пробный период а дальше просто тянут резину и увольняют.
Я так же подал жалобу на них в государственная инспекцию труда я не занимаюсь клеветой а лишь пишу свои личные наблюдения как минимум они форму выдать целый год не могут и они не минуты не вложили в моё обучения так как я уже был обученным мастером смысл мне приходить на работу если они не выплачивают договорённые деньги и если 5 бракованых деталей из более 300 штук в пачке это для них не точно то 800 евро за весь месяц этого не стоит. Надеюсь коллеги наконец нашли хорошую замену этой канторе а они сделаете выводы что обманывать при трудоустройстве на работу это плохо. P.S. Если я такой плохой сотрудник то почему я год проработал пока сам по сути не ушёл а не был уволен?
Ещё хотел добавить то что они удаляют неготивные коментарии в гугле хотя ранее на них отвечали.
Viņi krāpj darbiniekus – pieņemot darbā, apgalvo, ka alga būs augstāka, un tas ir tikai pārbaudes periods. Taču pēc tam viņi vienkārši vilcina laiku un atlaiž no darba.
Es arī iesniedzu sūdzību Valsts darba inspekcijā. Es nenodarbojos ar apmelošanu, bet tikai izsaku savus personīgos novērojumus. Kā minimums, viņi nespēj izsniegt formas apģērbu veselu gadu. Viņi arī neieguldīja nevienu minūti manā apmācībā, jo es jau biju apmācīts meistars. Kāda jēga man nākt uz darbu, ja viņi nemaksā saskaņotās algas? Ja no vairāk nekā 300 detaļām partijā 5 ir brāķētas un tas viņiem šķiet nenozīmīgi, tad 800 eiro par visu mēnesi nav to vērti. Ceru, ka kolēģi beidzot atrada labāku alternatīvu šai kompānijai un ka viņi izdarīs secinājumus, ka apkrāpt darbiniekus pieņemšanas laikā ir slikti. P.S. Ja es esmu tik slikts darbinieks, tad kāpēc es nostrādāju gadu, līdz faktiski pats aizgāju, nevis tiku atlaists?
Vēlos piebilst, ka viņi dzēš negatīvos komentārus Google, lai gan agrāk uz tiem atbildēja.