www.sudzibas.lv Nenormāla kaimiņu babene Psihiski nelīdzsvarota persona

Nenormāla kaimiņu babene - Psihiski nelīdzsvarota persona

Vēlos pabrīdināt par vienu psihopāti, kas dzīvo jelgavā.
Mājas 5 stāvā dzīvo psihiski nelīdzsvarota un histēriska bāba, vai babene, kurai ir sagājis pa fāzi. Dzīvoklī dzīvo trīs dažādu paaudžu bābas, un vidējai ir sagājis reāli pa fāzi, laikam tāpēc ka vīriešu trūkums dzīvoklī un privātā dzīvē.
Pati izskatās pēc vīrieša, moška transpersona, kaut gan embrijs arī pie sāniem.
Regulāri novēro pārējos, raksta sūdzības, aprunā un visādi citādi ar savu uzvedību demonstrē savu neirozi un psihisko stāvokli.
Nav spējīga ar savām kājām nekur aiziet, pārvietojas ar puspuvušu vāģi, kurai numurzīme ir zemāk. Laikam no psihiskās diagnozes ir kļuvusi galīgi nespējīga un nevaroša, kā tikai vāķē savu embriju, kas arī tāds pats, nespējnieks. Arī noparkoties normāli nemāk, kā arī izraisa avārijas situācijas.
Regulāri uzturas dzīvoklī, laikam darbu nevar atrast, ka jāvēro pārējie, un jālien kur nevajag.

Esiet uzmanīgi ar šo babeni, kurai jau psihene sauc. Mēs nezinam kādi nerotiķi/-es dzīvo mums līdzās, tāpēc turietes no tās sociālās mājas pa gabalu - pansionāts ar socenes un psihenes iezīmēm.
Domāju, ka jelgavā dzīvo normāli, bet nu šī babene parāda pretējo. Esiet piesardzīgi ielaižoties un runājot ar viņu. Tālo baigi svarīgo, bet sūdene un plukata vien ir, kurai ģintermuiža brēc jau pakaļ.