Molčāne Alīna - Slikts serviss

Я, 20.02. 2025. Обратилась на прием к офтальмологу Molčāne Alīna в 1-й городской больнице. Хочу выразить своё недовольство по поводу непрофессионального и крайне некорректного поведения данного специалиста.
Во время приема врач вела себя грубо, некорректно общалась со мной и другими пациентами. При надевании диагностических очков она задела мои волосы, причинив мне дискомфорт. Когда я попыталась поправить их, врач начала на меня кричать, заявляя, что "очки не для красоты", хотя мне было больно.
Затем, проверяя зрение, врач проявила раздражение, когда я не смогла различить буквы, так как виделись только точки. Вместо профессионального подхода она повысила голос, выражая недовольство моим зрением, что вызвало у меня стресс и дискомфорт.
Кроме того, в процессе приема врач отвлекалась на посторонние разговоры, рассказывала мне о своей дочери, работе медсестер и своих заслугах, хотя я пришла за медицинской консультацией, а не слушать личные истории.
На мою основную жалобу – пятно, появившееся на глазу – врач отреагировала поверхностно: просто оттянула нижнее веко, осмотрела и небрежно сказала, что "наверное, это не рак". Такой ответ от специалиста, которому я заплатила 56 евро, считаю неприемлемым.
Также во время моего визита в кабинете находилась пожилая женщина, которая не могла вспомнить дату своей операции. Врач грубо на неё кричала, хотя вся информация должна быть в компьютерной системе.
Учитывая вышеизложенное, я считаю, что данный врач ведет себя непрофессионально, некорректно обращается с пациентами и не проявляет должного уважения.

Es, 20.02.2025. , apmeklēju oftalmologu alīnu molčāni Rīgas 1. Slimnīcā. Vēlos izteikt savu neapmierinātību par šī speciālista neprofesionālo un nepieņemamo attieksmi pret pacientiem.
Vizītes laikā ārste izturējās rupji un necienīgi. Kad viņa uzlika man diagnostiskās brilles, viņa sāka raustīt manus matus. Kad es mēģināju tos sakārtot, viņa sāka uz mani kliegt, sakot, ka "brilles nav domātas skaistumam", lai gan man tas sagādāja sāpes.
Pārbaudot manu redzi, viņa kļuva agresīva, kad es nespēju saskatīt burtus – es redzēju tikai neskaidrus punktus. Tā vietā, lai izturētos ar sapratni, ārste paaugstināja balsi un Saka jautāt, kāpēc es tā redzu.
Turklāt vizītes laikā ārste novirzījās no pārbaudes un sāka runāt par savu meitu, medmāsu darbu un to, cik labi strādā pati, kas mani vispār neinteresēja, jo es biju atnākusi uz redzes pārbaudi.
Mana galvenā sūdzība bija par plankumu, kas parādījās uz acs. Ārste vienkārši, paskatījās un pavirši pateica, ka "droši vien tas nav vēzis". Uzskatu, ka šāda attieksme pret pacientu, kurš samaksājis 56 eiro par konsultāciju, ir nepieņemama.
Vizītes laikā kabinetā atradās arī sieviete gados, kuru ārste apsaukāja, jo viņa nespēja atcerēties precīzu operācijas datumu. Uzskatu, ka visa informācija par pacientiem ir pieejama slimnīcas datorsistēmā, un šāda izturēšanās pret vecākiem pacientiem ir necieņas izrādīšana.
Ņemot vērā iepriekš minēto, uzskatu, ka šī ārste ne tikai izturas nepieklājīgi, bet arī neuzrāda profesionālās kompetences pazīmes.

K

Pētergailis 3 st atpakaļ

Kaut ko labu arī varat par viņu pateikt?