Patlaban notiek īstās razborkas sakarā ar šo saitu. Kā tik mūs visus kādreiz nesodītu par rupjībām, kaut arī viņi neko nevarēs pierādīt, ka tieši es to rakstīju utt.
Ja šo saitu aizvers pavisam ciet, tad būs ļoti skumji.
Laikam prātiņa par maz, lai ko nopietnu izdarītu, nevarēdami neko sačakarēt, salika tizlas bildītes, uzrakstīja vēl tizlāku sūdzību, un ar to viss arī beidzās.
Lāpīšanās būs pirmdien, tagad taču ir svētki-jāsvin!Kā tev pašam ar lāpīšanos?Pļešku atradi?
Es veiksmīgi salāpījos, bet Pleška izdzēris veselu spaini un vēl nav gar zemi.
Vai tik tu tas Pļeška arī neesi?Nav nekāds brīnums, ka raksti ar vairākiem nikiem.
To, Tev sajēga maza vaj? Changals un Bigs jau sen prom! :D :D :D :D :D
Tu neesi maķenīt par daudz uzņēmis uz krūts? Tikko taču Bigs komentēja!Cik lūzienus līdz vakaram gribi piedzīvot?
Es esmu īstais BIGs un par Plešku es tikai pajokoju. Es nezinu kur viņš ir palicis?
Tagad viss nostājās savās vietās.
Tad ir LABI!
Drīzāk ļoti LABI!
Ja šo saitu aizvers pavisam ciet, tad būs ļoti skumji.
Pilnīgi tev piekrītu, šodien notiek dīvainas razborkas šinī saitā, vispirms nestrādāja vispār, tagad pilns ar gomīšu bildītēm.
Čaklo roku pulciņš-hakeri, iesācēji.
Gan jau nomierināsies!
Bеликолепнo