M79.lv - Ļoti slikts serviss
Pasūtīju ziemassvētku dāvanu 12.12. , viss apmaksāts, e-pastā norādīts ka saņemšu 5-6 darba dienu laikā. Paiet 6 darba dienas, rakstu e-pastu, kur tad ir pasūtījums, bet izrādās noliktavā preces nav, neviens pat nedomā noziņot, lai paspēju pasūtīt uz svētkiem ko citu, un nu jau vairs nevar paspēt neko, jo ir 20.12. Ja nebūtu pati rakstījusi, neliktos ne zinis. Svētki sabojāti. Paldies!
Labdien,
Atvainojamies par kavēšanos, pie visām precēm esam norādījuši ka piegādes uz svētku laiku var kavēties.
Diemžēl pat Omniva, un DPD vairs netiek galā ar pakomātu piegādēm, un preces ierastās 1 dienas laikā var kavēties 3-4 dienas.
Cenšamies arī apzināt klientus, kam ir iespēja atbraukt saņemt preces uz vietas, lai papildus piegādēm no piegādātājiem, nevajadzētu gaidīt arī piegādes uz pakomātiem.
Ar cieņu,
M79.lv
Jūs vispār izlasījāt par ko ir sūdzība? Par to ka preces jums nav, bet man atsūta e-pastu ka viss ir kārtībā, un es pat nezinu, ka man neko nemaz nesūta!?!?!?! Es uzzinu, ka mans pasūtījums vispār neatnāks, tikai kad pati sāku prasīt un rakstīt! Jūs saprotat, ka es vairs neko nepaspēšu pasūtīt uz ziemassvētkiem? JO JŪS NEPAZIŅOJĀT KA MANS PASŪTĪJUMS NETIKS PIEGĀDĀTS JO JUMS PRECES NAV!