AtrisinātaLinda Pinčuka - Krāpšana
Uzticēju savu bakalaura darbu uzrakstīt Lindai Pinčukai ( caur ss.lv atradu viņi), kura sevi devēja par bakalaura darbu guru un teica, ka visu raksta no jauna ar savu roku un viss būs laikā! Līdz pat šodienai neēsmu saņēmusi darbu un PAR DARBU TIKA SAMAKSĀTS 300€!
Iesaku nesadarboties ar šo personu, biju muļķe.
Kā mēr būs aitas būs cirpēji!
Biju aita, bet neko darīt!
Ceru, ka ar šo, vismaz, pasargāšu arī citus, jo daudzi izmanto tādu cilvēku pakalpojumus. Pašai arī nebija laika rakstīt, jo bija daudz jāstrādā. Viņa pat tagad neatbild man uz epastiem un arī whatsapp.
Jums taču ir bankas konts viņas, vērsieties Policijā, ceru, ka vismaz maksājuma detaļās ierakstījāt par ko maksājums veikts, bet meitene izskatās pēc tādas, kas rakstīt tikai uz sava Iphone prot, kur nu vēl bakalaura darbus.
Šī meitene raksta ļoti labus darbus , Dainīt ))) vērsties policijā var tikai Linda par šādu nepatiesu sūdzību, kuru raksta viens , kurš čakarē citiem dzīves.
To jau risiniet savā starpā.
Augstākā izglītība nav tikai papīrs priekš darba devēja. Tā starp citu.
Piekrītu...
Latvijā 80% gadījumu tas ir tikai papīrs, kurš nepieciešams tikai pēc fakta lai viņš būtu.
'biju muļķe" - ja turpināsi mācīties ar svešu galvu, tad tā arī paliks.
No kļūdām mācos!
Pilnīgi un nemaz nav žēl autores! Tā reize, kad var teikt - Tā tev arī vajag!
Viena neko nezinoša bakalaure mazāk! Juhūuuu!
Un tā Linda dara svētīgu darbu!
Linda dara svētīgu lietu krāpjot cilvēkus? Saņēma naudu un pazuda?
Piekrītu, ka pati nerīkojos pareizi, vajag ar savu galvu rakstīt, bet tagad šos pakalpojumus izmanto ja ne vairāk par 50% studentu...
Balons, kādu sapratni tu vēlies sagaidīt situācijā, kad viens krāpnieks apjāj otru tādu pašu krāpnieku? Labāk ver vaļā grāmatas!
Par neslavas celšanu var sūdzēt tiesā! Šo saitu vajadzētu dod tiesā par to, ka pieņem informāciju no idiotiem, kuri grib čakarēt dzīves! Un šis posts nav patiess! Ja jums ir 300 euro nosūtīti, tad vērsieties policijā un pierādiet!
nu diez vai tā ir patiesība, ka nesaņēmāt darbu par it kā 300 eur. Labāk atklājiet savu vārdu uzvārdu, lai Linda var aiziet uz policiju :D
Linda uz Policiju var aiziet arī bez autores vārda un uzvārda! Tāpat atradīs, ja tiks ierosināta lieta!
Nu ei uz policiju, raksti iesniegumu! Šammara! :-D
Drīz jau parādīsies arī sūdzības tjipo: "Es firmai piegādāju zagtu preci pa puscenu, a viņi man nesamaksāja!"
Vai arī: "Es iemāciju Žorikam atslēgt lētās signalizācijas, a viņš man 500€ vietā iedeva tikai 50!"
Šīs nepatiesaas suudziibas autors!
šī informācija ir nepatiesa!
Lindas apbizhotie kavalieri vienkārši vairs nezina kā pievērst sev uzmanību:)
arī man bija slikta pieredze ar šo dāmu, samaksāju viņai 100€ par darbu un saņēmu darbu, kuru pašam arī vajadzēja labot!
Muļķīt, lai cik labs darbs būtu, pasniedzēji vienmēr labo darbu un liek labojumus. Par labojumiem atsevišķiem ir jāmaksā. Gudrojas te, paši nejēdz neko izdarīt. Un Lindai veiksmi, viņa maģistru uzrakstīja!
Te jau skaidrs, ka pati Linda raksta.
Viņa man maģistru uzrakstīja un esmu ļoti pateicīga viņai , viņa man to paveica pa divām nedēļām. Netīrie cilvēki, cik glupam ir jābūt , lai saitos līstu un rakstītu melus.
Cik glupam jābūt. lai pati sevi slavētu!
Tiešām, cik negudram ir jābūt cilvēkam, lai plātītos, ka pati ir tik neizglītota, ka nopērk savu izglītības dokumentu! Idiotisms!
Vēl glupāka esi tikai tu, Linda. :)