www.sudzibas.lv Lemon Gym Viltus informācija, aplama rēķinu summas palielināšana un nelaipns darba kolektīvs zvanu centrā

Lemon Gym - Viltus informācija, aplama rēķinu summas palielināšana un nelaipns darba kolektīvs zvanu centrā

Ap 2023 gada decembri/2024 janvāri vēlējos jau slēgt līgumu, un nožēloju, ka to neizdarīju, sazinoties ar cilvēku no saziņu centra tiku pie Skaistas sarunas par to, ka viņi man piedāvā 15 eur mēnesi pluss vienu mēnesi bez maksas par brīvu, kā arī visādus citus brīnumus, kas man likās ļoti jauki un pretimnākoši. Un līdz šim brīdim jau biju saskarušies ar problēmām, lielu pēkšņu pārcenojumu un daudz sliktām sūdzībām no apkārtējiem.
Un pašreiz esmu situācijā, kur man pēkšņi ir paradījušies dubulta Cena, kā arī super nelaipna jauna Dāma pie tālruņa. Bet ar to nekas nebeidzas, sazinoties vēlos noskaidrot situāciju, jo man aplikācijā rādu info to pašu, ko decembrī/janvārī, bet pieprasa lielāku rēķina samaksu. Tad nu lūk, sieviete otrajā pusē ļoti nelaipnā tonī sāk man brukt virsū un teikt, ka man pašai viss jāzin, lai gan pat nekur nav skaidras informācijas. Apspriežos ar viņu un izsaku to, ka vēlos vairāk saprast un anulēt līgumu, neko vairāk nesapratu, bet līgumu anulēja, lai gan tikai izteicu, ka ir vēlme to izdarīt kad saprotu, kas vispār notiek. Līgums anulēts, vēl papildus milzīga izmaksa par neko un beigās vēl draudīgs komentārs, ja nemaksāšu, tad pati varēšu ar sekām samierināties. Tā nu es neko beigās nesapratu, izrādās vienkārši esmu liela muļķe, tāpat kā vēl daudzi, kas ir bijuši līdzīgā situācijā.
Ļoti slikti, tiešām nekad neatgriezīšos šajā uzņēmumā un nevienam nekad neieteikšu to pat pamēģināt, lai gan kādreiz pati ļoti fanoju.

28.01.2025

Atbilde no Lemon Gym Support Pārstāvja atbilde 30.01.2025

Sveicināti!

Paldies par Jūsu viedokli.

Vēlamies gan Jums, gan arī citiem portāla apmeklētājiem izskaidrot svarīgu informāciju par minēto situāciju.

Slēdzot līgumu telefonsarunas laikā ar mūsu pārdošanas speciālistu, viņa uzdevums ir izskaidrot visus līguma nosacījumus: termiņus; kāda būs līguma ikmēneša maksa un kā tā var mainīties, ja ir piemērota akcijas cena uz noteiktu laiku; kas notiek ar līgumu pēc gada un kā var no tā atteikties. Bez šīs informācijas pārdošanas speciālists nav tiesīgs noformēt klientam līgumu. Kad visi nosacījumi ir izskaidroti un klients piekrīt līguma noformēšanai, pārdošanas speciālists veic identifikāciju, pēc kuras līgums stājas spēkā no datuma, par kuru vienojas abas puses.

Pēc telefonsarunas beigām klientam uz reģistrēto e-pasta adresi tiek nosūtīta informācija par līguma galvenajiem nosacījumiem, kas tika izskaidroti telefonsarunas laikā. Klientam tiek nosūtīts arī automātisks e-pasts ar galveno informāciju par līgumu, kurā ir pieejama līguma kopija. Papildus tam digitāla līguma kopija ir pieejama klienta pašapkalpošanās portālā "Mans Lemon Gym" sadaļā "Dokumenti", kur klients var jebkurā laikā iepazīties ar līguma nosacījumiem. Tādējādi informācija par līguma nosacījumiem ir pieejama četros veidos: telefonsarunas laikā, divos e-pasta ziņojumos un pašapkalpošanās portālā.

Saskaņā ar 12 mēnešu līguma punktu 6.3.1., līgumu var izbeigt pēc 14 dienām no paziņošanas brīža:

6.3.1. Izvēloties līgumu ar 12 mēnešu minimālo darbības laiku, klients var izbeigt līgumu, brīdinot pakalpojumu sniedzēju ne vēlāk kā 14 (četrpadsmit) dienas pirms norādītā līguma izbeigšanas datuma.

Ja līgums tiek izbeigts pirms minimālā termiņa, jāatmaksā saņemtā atlaide par izmantoto periodu:

6.8. Ja līgums tiek izbeigts pēc klienta iniciatīvas pirms minimālā pakalpojuma izmantošanas perioda beigām, klients var izvēlēties vienu no divām samaksas iespējām: samaksāt atlaides summu, kas norādīta līguma īpašajos noteikumos, vai samaksāt par visiem atlikušajiem mēnešiem līdz līguma pēdējai dienai.

Vēlamies uzsvērt, ka lielākā summa par līguma laušanu tika piemērota, jo abonementa minimālais derīguma termiņš bija tuvu 12 mēnešu periodam. Tomēr mēs piedāvājam vairākas iespējas līguma laušanai, lai izvairītos no lielām atmaksām, piemēram, līguma pārrakstīšanu uz citu personu vai abonementa saglabāšanu līdz minimālajam derīguma termiņam, ja tas ir izdevīgāk klientam.

Mēs piedāvājam arī abonementa iesaldēšanas iespēju, piemēram, 4 bezmaksas iesaldēšanas nedēļas Premium gada abonementiem un maksas iesaldēšanu līdz 8 nedēļām gada laikā. Tomēr abonementa iesaldēšana neatrisina agrās līguma laušanas atlaides atmaksu, jo katra iesaldēšana pagarina minimālo derīguma termiņu.

Vēlamies informēt, ka visas telefonsarunas tiek ierakstītas, gan ienākošās, gan izejošās. Strīdu gadījumā, Jums ir tiesības nosūtīt e-parakstītu iesniegumu ar prasību nosūtīt savu telefonsarunu un saņemt detalizētu atbildi par Jūsu situāciju.

Ja pēc mūsu atbildes joprojām ir jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums, rakstot uz [email protected] vai zvanot uz 27275757.

Papildināts LauraLeo 30.01.2025

Bet tas viss neizskaidro aplamo informāciju un pārstāvju neglīto attieksmi.
Problēma nav absalūti nekādīgi atrisināta.

Atbilde no Lemon Gym Support Pārstāvja atbilde 30.01.2025

Paldies par Jūsu komentāru!

Lai mēs varētu sniegt detalizētu atbildi tieši par Jūsu situāciju, lūdzam sazināties ar mums, rakstot uz [email protected]. Mēs pārbaudīsim Jūsu telefonsarunu ar pārdošanas speciālistu, kurš sniedza Jums informāciju par līguma noformēšanu, un sniegsim atbildi, kas būs saistīta ar konkrēto gadījumu.

Paldies par sapratni!

L