www.sudzibas.lv Lemon Gym Krapsanas pazimes, nepatiesa informacija.

Lemon Gym - Krapsanas pazimes, nepatiesa informacija.

25.12.2024 un 30.12.2024 tika nopirkti divi Abonementi, katrs 3-iem Fitnesa zales ( Lemon Gym ) apmeklejumiem, cena 9,99 euro katrs. Apmaksats ar Kreditkartes palidzibu Lemon Gym App, Master Card, Credit Agricole Bank France. Maksajumi ir sasniegusi Adresatu, pec Bankas Informacijas.Pec Ziemassvetku brivdienam aizbraucu atpakal uz Franciju. 5 .02. 2025 sanemu e-mail no Legal Balance SIA par parada piedzinu!? 60 darba dienu laika nekadi bridinajumi, nekadi e-mail ne sms no Lemon Gym puses , nav sanemti. Uzreiz Parada piedzina. Ka tas ir iespejams ka jus vienu maksajumu saņemat bet otro ne ? Es ludzu jus parbaudit jusu gramatvedibu. Mani maksajumi bija veikti uzreiz, un man bija piekļuve Fitnessa nodarbibam. Liguma Nr:105012560
Ka ari atsauciet SIA Legal Balance nepamatotas Prasibas.

L