Kurši - Slikts serviss, bezkaunīga attieksme pret klientu
Pasūtīju Jūrmalas Kurši žogu, stabus, vārtiņus, viss irkā lieliski, laipni un pārdevējs un kasiere kad naudu iekasēja. Dzīvoju Jūrmalā, tāpēc izvēlējos šo iestādi, tuvu atvešana un viss pārējais ērti. Tad nāca nākamā diena, kad zvanīja no rīta un teica, ka žoga 1,7 m augstumā nav, lai ņemu 1,5m. Es paskaidroju, ka vajag 1,7m, saplānots un sarunāts šis augstums. Rezultāts - neapmierinātais kuršu darbonis (tiešām bezkaunīgi ar kautko neapmierināts) Saka lai braucu pēc naudas. Atbraucu pēc naudas, irkā viss labi, tas neapmierinātais darbonis dod rīkojumu kasierei izsniegt naudu. Kasiere dod man parakstīt kautkādus papīrus, es norādu, ka nav briles un es īsti nesaprotu kāpēc man kautkas jāparaksta, ja vakar kad pirku vienkārši samaksāju un neko nebija jāparaksta. Un atkal cilvēki neapmierināti. Jautājums Kurši, ja tik liela organizācija un nespēj atrisināt tādu sīkumu kā piegādāt to par ko naudu paņem, vai vismaz izturēties cieņpilni pret pircēju kuru jūs pievīlāt.
Ļoti slikta apkalpošana. Noteikti neko nopietnu šajā veikalā pat nemēģināsi pirkt. 25februāra 2025gada pirkums 430€ pirkums.
Raimonds.
Čeku arī nesāņemi? Ja saņēmi, tad tā ir standarta procedūra.