www.sudzibas.lv Kalbakas Viesu Nams Kāzu galda klašana

Kalbakas Viesu Nams - Kāzu galda klašana

Svinejam julija beigās kāzas burvīga viesu namā "Kalbakas" Smiltenes rajonā. VIESU SKAITS ~50 personas...Par edinatajiem izvēlējamies SIA Rozi - kuru gan ieteica viesu nams, kā vienu no variantiem (diemžel parējie bija aizņemti un no Rīgas ņemt galda klājejus negribejam ar domu, ka arī laukos cilvekiem jadod iespeja nopelnit).1. e-pasts ir acimredzama butaforija un uz to neviens neatbild.2. edienkartes piedavajuma tika nosutita lapiņa ar edienu nosaukumiem un cenam pretīm (kā kafeinicas edienkartē), maize - 0.20 euro, kafija - 0.50 (par porciju). Ari pamatedieniem un aukstajam galdam klat cena par porciju plus svars gramos.3. lidz pat pedejai dienai nebiju saņemusi apstiprinatu edienkarti un cenu.4. tā kā paši Valkā iersaties nevarejam, komunikacija notika caur telefonu.5. uz jautajumu KAPEC UZ GALDIEM IR SMIEKLIGS DAUDZUMS EDIENA, atbilde - jus jau neprasijat vai jusu izveletā ediena pietiks...6. kad ieraudzijam mazos skivišus uz galda nodomajam, ka tiek likts mazās porcijas un tad papildinats, lai neapklastu.7. pievienotaja bilde ir galds 4 personam visai naktij BEZ papildinašanas. 8. siltaja ediena pasutita bija cukgaļas karbonade (tradiciju cienitajiem ) un vistas skinkiši karija mercē (ok, Valkā neviens nav ēdis karija merci, ok - pati vainiga, bet dadomaties, ka skinkišiem butu jabut bez visa lielā kaula apkart (max ar kauliņu vidu) jau nu gan vareja, vismaz parjautāt....starp citu SIA Rozi uzskata ka vista karija mercē nozimē vāritu gaļu...9. Zivju platē - ietilpa: krabju nujiņas?!?!?!?, vismazako mini garnelišu skipsna, dažas skelites mazsālita laša, un mazi kubiciņji ceptas zivs panejumā.. un katram kubiņš laša- cepta (ka metamkauliņhs) (sk.foto) Pec edienkartes vadoties 5 veidi zivs cena 1.40 euro par porciju/no personas - attela redzamais skivitis maksā - 5.60 euro.10. gaļas plate bija garšiga un pat mazliet pari palika (domaju, ka viesi baidijās pedējo apēst....)11. salati - rosols - attela redzamaja skiviti pec piedavatā butu jabut 400g rosola (nesvēru - pieņemsim ka bija...).12. tad japieņem, ka ari salatiņi ar melnajam olivem, lapu salatiem un dažiem tomatiņiem tanī skiviti ir 400g..13. bez kartupelišiem bija pasutīti arī GRILLETI DARZEŅI - kuri tika atnesti mazā bļodiņa un sastaveja no zirnišiem izjukušiem putrā brokoļiem un vel kaut kā nenosakāma un izjukuša (acimredzot Valkā grille savadak)...14. Brokastis bija palicis maziņš skivitis ar gaļas paltes paliekam (viesi baidijas apest pedejo) maize un mazliet tortes ar augļiem, situaciju izglaba soļanka (acimredzot tik precizi aprekinata uz personu skaitu , ka pari palika tikai katls ar kausiņu).p.s. Vedējmate bija uzdevumu augstumos un viesi nepartraukti kustejas un priecajas , ja butu pie galda sedetaji,ediens noteikti beigtos pirmajas 2 h. Nakamaja diena cepām galiņu lieliskā marinade (pašu sarūpetu) un pateicoties labajam laikam un garšigajam otrās dienas alum, šķiet viss beidzas labi......Vēlējos piebilst, ka nēsmu pavārs (toties jaunais vīrs ir un edienkarte tika atradita pazistamiem galdu klajejiem kurzemē, kuri apgalvoja ka butu jabut visam kartibā un tie grami (kuri velakos variantos pazuda) noteikti nav jaņem vera, jo edinatajiem ir savas kalkulacijas, lai viss pietiktu.....)un banketus pati nekad nēsmu klajusi, toties ir stradāts Rigas restoranā administracijā un sutīti simtiem edienkaršu piedavajumi, kuros ir cena, ir produkti , bet edinatajs aprekina un veic kalkulacijas cik ko vajag...lai butu labi un visi butu apmierinati.........KAPEC UZ GALDIEM IR SMIEKLIGS DAUDZUMS EDIENA, atbilde - jus jau neprasijat vai jusu izveletā ediena pietiks.......

K

Komentāri (1)

K kirzaka2015 18.08.2015

SIA ROZI

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes