Jelgavas Spīdolas Valsts ģimnāzija - Pretīga skola un pretīga vadība
Pabeidzu Jelgavas Spīdolas ģimnāziju 2 gadus atpakaļ, mana pieredze bija šausmīga, bet es neesmu vienīgais cilvēks, kas ar šo sastapies, jo kad beidzu 9.klasi tajā pašā laikā sevi nogalināja 3 cilvēki. Katrs cilvēks, kas pabeidzis spīdolu runā šausmīgi par skolu, jo tā ir taisnība. Spīdola galīgi nav pēc apraksta, skolā iet tikai narkomāni un kaušļi, aprunā klasesbiedrus internetā, apsmej klasē un sagrauj reputācijas, utt. Skolotājiem pilnība vienalga, aizstāv tikai nepatīkamos skolēnus un apdraud pārējos. Tik daudz skolā sūdzības par izvarotājiem, bet Spīdola sēž un viņus aizstāv. Es pats vēlējos sevi nogalināt un gandrīz to izdarīju kamēr gāju šajā skolā. Spīdolas direktore ies tik tālu, lai pateiktu nevainīgā skolēna vecākiem, ka bērns uzmācas seksuāli citiem, bez pierādījumiem, un sagrauj ģimenes dzīvi. Mani spidolā izvarēja, lai direktore pateiktu, ka es eju pretī savām morālēm un darītu to pašu, neviens mani neaizstāvēja. Skolotājas starpā aprunā skolēnus, apmelo un arī grauj viņu reputācijas. Nerunāsim par to, ka Spidola liek par daudz darbu, priekšmetu, kas pat valsts standartā nav iekļauts. Es ceru, ka šo skolu aizslēgs vienreiz un uz visiem laikiem ciet, galīgi nav morāles, es ceru, ka šo sūdzību jeb vairāk dzīves stāstu redzēs vairaki vecāki un apdomās savus bērnus šajā skolā nelaidīs.