Ilona Matvejenko un Aivars Krumins - Krapšana ar kreditiem
Labdien uzmanieties šis personas izkrāpj naudu no tiem cilvēkiem kas ta jau nonakuši grūta situācija telefona numurus nenorāda, bet e pasts ir [slēpt]@inbox.lv, no sakuma viss ir rožaini, pēc tam jāparskaita mistiskas summas vel un vel un atļaujas pateikt ka tu esi krāpnieks un iespējams nemaksasi to kreditu
Tieši tā, sola sola! Ļoti gudri viņi rīkojas, tā runā, īsti profesionāļi krāpniecībā!
Labdien! Varbūt savācamies kopā un uzrakstam iesniegumu uz to A.K iesniegumu Valsts policijā, lai pameklē to aizdevēju.
Jā savācamies uzrakstam!
Es ar jums. Baigie gudrinieki atradušies. Šodien vai rīt sazināšos ar advokātu.
labdien darām to uzrakstam iesniegumu
Vienreiz pa visam reizēm jāpieliek punkts šiem krāpniekiem.
aigars
krāpnieki gan . sākumā 12 eiro prasa . tad 8 ,tad jau 20 eiro . un kad paprasīju lai sūta atpakaļ nosūtīto naudu . vairs uz ē -pastu neatbild. jāraksta iesniegums policija . Ir visa sarakste un konta pārskats par samaksāto.Lai atbild par krāpsanu.
Ilona Matvejenko un Aivars Krumins gudri sarunaja ka tiesam busot kredita aizdevums tikai vajagot aizskaitit 12,30 par formesanas maksu tad kad aizskaitiju sekoja ka japarskaita vel 20 uz ko es jau sapratu ka esmu piekrapta. teicu ka konta nekad nauda nestav
lidz ar to centas pierunat lai aiznemos no kada un parskaitu sekretarei Ilonai
sodien sola ka busot nauda. bet vai bus neticas. bet ja bus tad atvainojos par rakstito
Меня тоже обманули эти персоны на 62 евро! Написала в полицию безопасности, но мне не ответили!
TUR IR JARAKSTA TIKAI VALSTS POLICIJAI! VIŅŠ ĻOTI CINISKI ATBILDĒJA:"KO MAN TĀ POLICIJA VAR IZDARĪT!?" VĒL VIENA TĀDA INGA BITENIECE SLAPSTĀS APKĀRT! TĀDUS,KAS IZMANTO CILVĒKU UZTICĪBU IZKRĀPJ VIŅIEM NAUDU UN VIŅU PERSONĪGO INFORMĀCIJU VAJADZĒTU IELIKT CIETUMĀ VISMAZ UZ 5 GADI MINIMĀLAIS AR PILNĪGU MANTAS KONFISKĀCIJU! ES RĪKOŠOS!
Inga biteniece ir aresteta