Honestus SIA - Pasūtījums LOI/524/24574 nav piegādātas
Mājas lapā uzraksts, kā "Veikals šobrīd nestrādā, par pasūtījumiem un citiem jautājumiem sazināties pa tālruņiem: +37124504091 vai [slēpt]@ 1clix. Eu. " uz numuru 24504091 sazvanīt nevar, jo nav pieejams. Uz e-pastu neatbild. Pasūtījums loi/524/24574 ir apmaksāts 14.11.24. Preces uz 02.12.24. Nav piegādātas.
škrobe protams. Kantoris viss, iespējams šie bija saistīti PVN izkrāpšanas shēmā. Atliek tikai rakstīt policijā un PTAC iesniegumu un turpmāk, pirms iekrist uz lētām cenām, palasīt sūdzības šeit , negatīvās atsauksmes salidziniELVĒ, un lursoftā apskatīties vai SIA neveidojas nodokļu parādi VID.
Man pat cena nebija vislētāka, pasūtīju jo šiem bija uzrādīts ātrāks piegades termiņš neka citiem interneta veikaliem par līdzīgu cenu. Vairāk par mēnesi pagājis, preces nav. Nācās pirkt citur. Pirms pāris dienām beidzot atrakstīja ka atgriezīs naudu 30 dienu laikā, bet dikti par to šaubos.
Sveiki visiem! Man ir aizdomas ka SIA Honestus īpašnieks izmanto mūsu pasūtījumu naudu kā ĀTROS KREDĪTUS lai savilktu galus kamēr risina savas nesenās problēmas ar policiju.
Tā ir tā saucamā Ponzi Scheme kad nauda par jauniem pasūtījumiem iet vecu parādu apmaksai (naudas atgriešanai par veciem pasūtījumiem), nevis preces pasūtīšanai un tās piegādei klientam.