www.sudzibas.lv Hausmeister Nemaksā algas un melo

Hausmeister - Nemaksā algas un melo

Hausmeister un Gatis Sakārnis sākumā piedāvā darbu ārzemēs, piesola labu algu 3000 bet alga varot mainīties un būt ari lielākā. Solīja ka palīdzēs sakārtot apdrošināšanas, oficiāli līgums un mājas no ārzemēm varēs braukt jebkurā laikā. Vispirms jāiet uz sapulci kur tiekas visi. Sapulce notiek pie veikala stāvvietā kur ir gatis un vēl kaut kādi cilvēki. Iedod darba līgumu kas turpat jāparaksta ārā. Pēc tam mājās izlasīju kā līguma alga parādīta 1200 euro, bet pārējo samaksāšot skaidrā naudā. Aizbraucām uz ārzemēm. Sākumā solīja kā mēs lidosim bet tad veda ar busiņu. Tur uz vietas viss labi sākuma un tad sākās. Apdrošināt veselību var bet pašam jāmaksā no savas algas kas vēl nav saņemta. Algu maksā, bet visu laiku savādākos datumos. Maksā arī Komandējuma naudu bet tā ir, izrādas alga domāta. Kad kavējas naudas tad Gatim vienmēr ir atbilde kā tas tāpēc ka pasūtītājs nemaksā un viņam neesot par ko samaksāt mums. Visu laiku draud kad atvilks no algas par vis kautko. Mēs tur strādājam pa kādam 8-10 stundām un domājam ka maksās vairāk bet viņš vairāk neko nemaksā, tikai draud visu laiku. Parunāju ar kolēģiem, kas pie viņa strādā jau ilgāk un viņi teica, ka Gatis nekad nemaksā laikā. Vienmēr viņam kāds nemaksā un tāpēc viņš nemaksā citiem a mums esot jāsaprot. Daži jau sen kā pie viņa strādā bet oficiāli līgumu esot dabūjusi tikai tagad pirms braiksanas jo vajagot lai ir oficiāli del Vida. Gatis sakarnis un Hausmeister ir uzmeteji - maksās jā bet ne visu. Un beigās pateiks kad pats esi vainīgs.

G