www.sudzibas.lv EuroPark Krāpšanās

Europark - Krāpšanās

Kā tas iespējams, ka mūsdienās, sodus sūta tikai pa pastu un uz adresi, kas norādīta tehniskajā pasē. Europark uzliekot sodu pat necenšas noskaidrot tel.nr, vai e-pastu, vai deklarēto dzīves vietas adresi, sūta sodu pa pastu un ja šajā adresē, kas ierakstīta tehniskajā pasē vairs nedzīvo, tad tā ir tava paša vaina, sodi tiek nodoti tālāk parādu piedziņai, tie dara to pašu, sūta uz to pašu adresi... un tā tu turpini dzīvot nemaz nezinot, ka Tev ir sods. Es nejauši uzzināju apskatot savu kredītvesturi.. bet citādi nu nekādīgi, sagaida, ka Tev uzzaug kosmos sodos..

K

( ( ͡❛ - ͡❛) 5 st atpakaļ

paziņojumi pēc noklusējuma tiek sūtīti uz DEKLARĒTO dzīves vietas adresi. Ja Jūs dzīvojat citā adresē un neesat to deklarējis, tad tiešām tā ir Jūsu vaina. Kā arī E-CSDD ir iespēja norādīt, kādus paziņojumus vēlaties saņemt uz e-pasta adresi.

S Stenlijs 2 st atpakaļ

Nemaksā tos viltus līgumsodus. Prasi, lai atsūta pamatojumu un līgumu, kas it kā noslēgts ar Europark. Auto kā objekts nevar noslēgt līgumu.
CSDD ir viena mafija un ir uz vienu roku ar šiem krāpniekiem, pretlikumīgi izsniedz personas datus bez pamatota iemesla. Nu nevar tā bez policijas iesaistes ieraudzīt auto uz ielas vai pagalmā un tad prasīt advokātam, lai noskaidro kam pieder, jo gribu iepazīties.

Šeit e-csdd ir šāda iespēja saņemt "autostāvietu apsaimniekotāju paziņojumus" uz epastu, kas pabāzti zem ražotāju atsaukumiem. Viltnieki.

(*)
Piekrītu, ka CSDD nosūtīs man informāciju elektroniski, neizmantojot drošu elektronisko parakstu, uz manu e-pasta adresi, kas reģistrēta CSDD elektroniskajā e-pakalpojumu sistēmā. Uz manu deklarēto dzīvesvietu netiks sūtīti trešo personu paziņojumi (informācija) attiecībā uz man piederošiem transportlīdzekļiem (piem. autostāvvietu apsaimniekotāju paziņojumi, transportlīdzekļu izgatavotāju atsaukumi u.tml.).