ELKOR - Pārdevēji tev seko kā zaglim
Tā ir tā iestāde kurā cilvēkam jāuzplijās, savādāk nekādu naudiņu nesaņemsi. Pie tam vēl jāskatās, lai kko nenosper... un no ietirgotā tev samaksā tikai 1% izdevīgi, ne?
Uz šo veikalu neeju vispār, jo pārdevēji tev seko līdzi un sajūta ir tāda itkā tu būtu zaglis, un tas mūžīgais teksts :" Vai jums palīdzēt?'' Pat ja neatbildu :" Nē, paldies!'' Viņi tik un tā velkās līdzi un vēro katru kustību.
divaini... - parasti lai elkor atrast kadu pardeveju, kurs var kko izstastit vai izrakstit preci japavada muziba... jo viem svarigak ir tureties barinos, pa sturiem
Priecājies, es tur izklīdos veselu pusstundu, printeri gribēdams, bet tā arī paliku gribot, jo nevienam nebija laika mani apkalpot.
Anitinj, tas ir vinju darbs.Ir pat "jauki" cilvecinji, kas seko tam vai pardevejs seko klientam. Un ja neseko, tad aldzinja mazaka.Ta, ka naksies paciest ēnu sev blakus.
И никто ни на секунду не задумывается, что следовать по пятам за клиентом это вовсе не ярое желание продавца, а навязанный приказ руководства, ОБЯЗАТЕЛЬНЫЙ к выполнению...