Draugiem.lv - par blokeshanu.
Esmu parsteigta kapec neviens nav iesudzejis tiesa tos naudas kasejus.es pasutiju shodien adinu, bet mani nem un nobloke.kas tas par sviestu.ja esmu viltus, jeb viltnieks, tad sorrry shim kantorim...Gribas lugt apcakaretos reiz celties kajas.!!!Moska kads jurists zun-ka tas lietas daras?
Mani šodien arī izdzēsa no draugiem, bet biju jau tik laimīga. Tie administratori ir slimi.
Tevi vispār vajadzētu turēt izolatorā, kur nav ne datora, ne telefona, jo visu sev piejamo telpu esi aizķēzījusi.
Kur lielāku tizlumu kā draugiem.lv... Īpašniekus vajadzētu Valdībā - tad mēs i par gaisu nodokļus maksātu! :D
Nav ko visādus mēslu pasūtīt...
Kur tu tāds gudrītis gadījies? Visu zini, par visiem nosodošs viedoklis! Vai esi pārkarsējies?
Līva, Tev ko savu ādiņu jeb priekšādiņu trūkst vai, ka pasūti pa maksu?!! :D :D :D :D Jebal es tos Dr.lv visos caurumos! :D :D :D :D :D
Līva, tu konskuju zalupu negribi?
Nē nu vispār man dažreiz tā vien gribas ar kādu no draugiem.lv operātoriem parunāt!!! man pilnīgi besij ārā KA MANI NE PAR KO NOBLOĶĒ UZ 24 STUNDĀM!!! un rakstīts Tu tiec bliķēts ... (datums) jo kāds no lietošanas noteikumiem ir pārkāpts:
Viltus profili draugiem.lv nav atļauti. Tavs profils ir bloķēts uz 24 stundām par to veidošanu. Lūdzu cieni mūsu darbu un turpmāk tā vairs nedari. IDIOTI !!! Kautkāds tiešām SVIESTS!!! Debīlie cilvēki!!!
tb bloķēts ;D
Ja nobloķēja, tas ir štrunts, labi, ka pakaļā neizdrāza!
Izrādās, ka viņi sen gadus ņirgājas par saviem klientiem.Es piereğistrējos atpakaļ, bet škrobis liels par pirmā profila dzēšanu. Nu jau mācība ir neko nepapildināt un neuzticēties krāpniekiem