Directmarketing Ou - Zvana un piedāvā produktus, lai arī esmu atteikusies no zvanu saņemšanas
2024. gada decembrī saņēmu 2x zvanus ar 1 nedēļas starpību, kur jau pēc 1. zvana minēju, ka man nebūs aktuāli produktu šobrīd un tuvākajā laikā, bet neskatoties uz to, ko teicu, ar mani turpināja runāt un piedāvāt produktus. 1. zvanu noklausījos, uzklausīju, bet pieminēju, ka decembra mēnesī un arī tuvākajā laikā neplānoju neko sūtīt.
Pēc nedēļas bija vēl viens zvans no citas sievietas, kas atkal piedāvāja produktus. Neskatoties, ka es pieminēju, ka pirms nedēļas runāju ar viņas kolēģi un vienojāmies, ka es decembra mēnesī neko nevēlos pasūtīt, saruna turpinājās. Aiz cieņas noklausījos sarunu, bet pēc sarunas nekavējoties sazinājos ar pa e-pastu, ka atsakos no jaunumu saņemšanas tā dēļ, ka neuzklausa to, ka minu, ka neesmu konkrētajā brīdī ieinteresēta saņemt produktus. Lūdzu, lai manu kontaktinformāciju izņem no klientu saraksta.
Neskatoties uz visu iepriekš rakstīto, šodien, 30.01.2025 atkal saņēmu zvanu. Sarunas laikā minēju, ka esmu atrakstījusies no jaunumu saņemšanas, bet ar mani joprojām tika mēģināts runāt, neieklausoties tajā, ko saku es. Šoreiz sarunu pārtraucu pusvārdā.