Eta zhenshchina nazhila dolgov v moej kvartire, i sbezhala ne rasplativshish. Ostorozhno ljubi, ne popodajtes ! Ne vpuskajte v svoju kvartiru
Paskatieties tik! Kā raksta -Inspektor po vziskanju dolgov
:) pati krāpjas.Tāpēc arī valsts tik tālu novesta.Urlas! Pati ir kaut kāda izsitēja, tomēr krāpj nabaga izīrētājus, kuri tā par kapeikām izīrē dzīvokļus krīzes laikā.Tādas krāpnieces vajadzētu publiski piekaut un iespļaut sejā
Po-moemu eta zenscina seicas zivet s nami po sosedstvu c Plavniekah na Jukuma Vaciesa.Navernoe uze platit za kvartiru, po skolku odevaetsa prosto uzasno, deneg vidno ne hvataet.Mozet za um vzalas:)
Опыт работыInspektor
Balt Risk, Рига http://www.baltrisk.lv
11 — 100 человек, Юриспруденция
Февраль 2008 — Июнь 2009
Inspektor po vziskanju dolgov
Man patīk= šī palaistuve tikai gadu ir spējusi nostrādāt normālā iestādē, pēc tam šī''inspektore'' gājusi šmaukt cilvēkus veikalā:http://www.sudzibas.lv/oliviersaco-c13521.html.
BEZKAUŅA!!!
Da, nu i pishet!!!
Ona dazhe anketu zapolnitj ne umeet. Kuda ewe pro dolgi?!!
Izskataas peec maukas!!!
Ieva! Tev taisnība gan!
wluha!
Pipec! Shmara
Paskatieties tik! Kā raksta -Inspektor po vziskanju dolgov
Šausmīgs paskats!
Уродина какая!!!
Ненавижу лжецов и воров!!
лимита
Paldies, saimniecei, par brīdinājumu, lai zinam, kam izīrējam.
Опыт работыInspektor
Balt Risk, Рига http://www.baltrisk.lv
11 — 100 человек, Юриспруденция
Февраль 2008 — Июнь 2009
Inspektor po vziskanju dolgov
BEZKAUŅA!!!
Просто пипец! Как Она пишет! Диан, научитесь писать!!!Стыд и позор!
Šī dāmīte arī mēdz piedeklarēties svešos dzīvokļos bez atļaujas, lai apkrāpt bērnudārzus un skolas, ka ir rīdzinieces ar meitu.
O, JA TIKAI TAGAD SHI VAIRS NAV DUDAREVA, BET PETROVA.TA, KA TAUTA SATURAS, TAGAD BUS CITS UZVARDS, BET KRAPT NEBEIGS!