www.sudzibas.lv Cupcino Ēdienu kvalitāte

Cupcino - Ēdienu kvalitāte

Vienmēr ne svaigais ēdiens vai
pavāri ar 15 gadu pieredzi tādi, kā jūlija pecērska
atdot sliktās kvalitātes ēdienus, kas nav gatavi līdz galām.
Salāti vai nu ar smiltīm vai kāpuriem. Vai arī sapuvuši lapas, ko nevar ēst. Var redzēt, kā strādnieki rūpējas par savu uzņēmumu,
kartupēļu pankūkas un biezpiena plācenīši nekad nav gatavi līdz pakāpei, kad to var ēst

E

Komentāri (1)

E eEnn111- 24.11.2024

Tas ir servisa līmenis, kuru māca attīstības vadītāja un Andris Lontons.
Darbinieki nenāk uz darbu un saņēma naudu. Pavāri, tādi kā jūlija pecerska, kas par 15 gadiem, tā arī neiemācījās ne cept ne gatavot.
Bārmene nastja azarova tikai nāk ubagot dzeram naudu.
Par kādu ēdienu un dzērienu kvalitāti var iet runa

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes