Cupcino - Ēdienu kvalitāte
Vienmēr ne svaigais ēdiens vai
pavāri ar 15 gadu pieredzi tādi, kā jūlija pecērska
atdot sliktās kvalitātes ēdienus, kas nav gatavi līdz galām.
Salāti vai nu ar smiltīm vai kāpuriem. Vai arī sapuvuši lapas, ko nevar ēst. Var redzēt, kā strādnieki rūpējas par savu uzņēmumu,
kartupēļu pankūkas un biezpiena plācenīši nekad nav gatavi līdz pakāpei, kad to var ēst
Komentāri (1)
Tas ir servisa līmenis, kuru māca attīstības vadītāja un Andris Lontons.
Darbinieki nenāk uz darbu un saņēma naudu. Pavāri, tādi kā jūlija pecerska, kas par 15 gadiem, tā arī neiemācījās ne cept ne gatavot.
Bārmene nastja azarova tikai nāk ubagot dzeram naudu.
Par kādu ēdienu un dzērienu kvalitāti var iet runa