Compensa - Плохой сервис
Из всех офисов в даугавпилсе, в этом самое худшее обслуживани, отношение к клиенту. Сидят пенсионерки жопы которых настолько засиделись на этих местах, что лишняя помощ человеку, это смерть для них. Таких нужно гнать, а брать на работу тех, кто ненадломится от помощи, даже если вдруг эта помощ не входит в его обязаности.
Labdien!
Paldies par Jūsu komentāru. Mums ir svarīgi nodrošināt augstas kvalitātes apkalpošanu visos mūsu klientu apkalpošanas centros, tāpēc vēlamies rūpīgi izskatīt Jūsu sūdzību. Katru klienta pretenziju “Compensa” izvērtē un risina pēc būtības, lai novērstu iespējamās problēmas, ja tādas patiešām ir radušās.
Jūsu komentārā nav konkrētu norāžu, kas ļautu mums identificēt situāciju un tās apstākļus. Tāpēc lūdzam Jūs nosūtīt detalizētāku aprakstu uz [email protected], lai varam labāk izprast notikušo, veikt nepieciešamos pasākumus un ar Jums sazināties.
Ar cieņu
Compensa Vienna Insurance Group ADB Latvijas filiāle
Strādā pēc firmas standartiem un neko lieku nedara. Priekš kam nodarboties ar to, kas neietilpst viņu pienākumos un vel beigās ieberzties problēmās ar darba devēju.