Čili Pica - Ēdiena kvalitāte
27.08.19 rītā,ienākot Čili Picā T/c Solo (Daugavpilī), nolēmām pasūtīt brokastis. Tātad-tika pasūtītas brokastis-plānās pankūkas ar biezpienu (kurās jau biezpiens likās mazliet skābs) , kā arī tika pasūtīta otra porcija - (vēršacs ar kartupeļu pankūkām un bekonu) . Ēdot brokastis, vienā no vēršacs tika konstatēts iecepts garš, melns mats! Iesaku izvēlēties labāk citu vietu maltītēm!
Komentāri (4)
Minētā iestāde (neatkarīgi no atrašanās vietas) jau ilgus gadus ir izcēlusies ar visādiem nesmukumiem uz saviem šķīvjiem. Pats jau vairākus gadus tur pat nerādos. Nemazgāti, smilšaini salāti, kartona picas, ilgais gaidīšanas laiks, pat neskatoties ,ka apmeklētāju skaits uz vienas rokas skaitāms.. katram šajā sakarā noteikti ,ka ir kāda pieredze. Un smieklīgākais, ka sevi pat par picēriju vai pat restorānu paspējuši nosaukt, lai gan ēdiena un apkalpošanas kvalitāte kā kūtī.
Interesanti - viņiem pārtikas dienests pabrauc garām vienmēr vai lietuvietis tur par visu jau samaksājis? Kā ar darbiniekiem - vai tiem ir sava veida ētika saistībā ar to ,ka strādā darbā, kas saistīts ar ēdienu un tā gatavošanu, un ka ēdīs cilvēks, nevis lops ? Ja reiz tāda paviršība novērojama, tad gribētos jautāt vai maz paši darbinieki pēc tā visa mēdz arī paši iet kaut kur ārpus mājas ēst? (hihihi)
Čilli Pica tiešām kļuvusi par zema līmeņa iestādi,kur klientu neciena. Ēdiens pavirši uzmests uz šķīvja, nekvalitatīvs. Iestājusies rutīna un pofigisms. To var just.
Čili pica vienkārši ir kļuvusi par lētā darbaspēka izmantotāju. Pavārs saņem ap sešsimt uz papīra, skaidrs, ka profesionāļi tur sen vairs nestrādā. Apmāca katru, kuram vajag darbu un dzen uz izturību. Kvalitāte, protams, krīt.
Kad tur pro ir strādājuši? Tādās mazbudžeta vietās laba vieta kur studentiem praksēties (kā sfērā, tā nesfērā), un uz to arī šādi uzņēmumi arī iziet, jo uzskata, ka darbs ir viegli apgūstams, un lētāk ir maksāt studentam un tādam ,kas neko neprot, nekā tādam ar papīru vai prasmēm. Tas ne tikai ēdināšanas pakalpojumu uzņēmumos novērots.