Adrese: |
Kategorija: | Atpūta / Izklaide • Kafejnīcas, bāri |
Sociālie tīkli: |
McDonald's - Sūdzības un atsauksmes
Mcdonald's - Nepareizs ēdiens
Pasūtīju mcwrapa lielo komplektu, no kura izņēmu šādas sastāvdaļas - bekonu un abu veidu sīpolus, kā arī samaksāju un pievienoju klāt papildus mērci wrapam, taču gala rezultātā saņēmu pilnīgi pretēju Wrapu, kas nav gluži ēdams, jo mērce netika pievienota nemaz, kā redzams bildē. Pasūtījums tika veikts Vienības gatves Mcdonaldā. Diemžēl jāsaka, ka šī nav pirmā reize, kad rakstu šāda veida sūdzību un diezgan regulāri saņemu nepareizi izgatavotus wrapus, kur kaut viena no manis izmainītajām lietām...
Mcdonald's - Nepareizs pasūtījums
Pasūtīju ēdienu 29. Augustā, taču saņēmu nepareizas 2lietas. 1. Samaksāju par nagetiem, kurus diemžēl vispār nesaņēmu, izņemot mērci, kas nāk līdzi un 2. Abi pasūtītie wrapi bija izgatavoti nepareizi - 1. Wrapam, kas bija bez izmaiņām, nebija sīpolu, taču 2. Wraps, kur tika mainītas sastāvdaļas, piemēram, noņemts bekons, tomēr bija ar bekonu. Šī diemžēl nav pirmā reize ar wrapiem, taču lielākā problēma ir ar to, ka samaksāju par nagetiem, bet tos tā arī neieguvu. Diemžēl bilde ir tikai ar čeku: (
Mcdonald's - Krāpšana
Pasūtījām 3x 20nagetu komplektus ar kuponu un mums nejielika 2 fri kartupeļus 1 spraitu un vienu mērci un 20 nagetu vieta vienu komplektu iedeva 9 nagetus nav jau pirmā reize kad nesaņemam to ko pasūtījām, nepatīkami ir iztērēt naudu un nesaņemt to par ko samaksāji. Ja kādreiz sūtat tad pārbaudāt kārtīgi vai ir viss ielikts.
Mcdonald's - Slikts serviss un klientu prioritāte
Gaidīju Rindā pie lodziņa, ievērojot divu metru distanci. Pienāca pārītis ar cilvēkiem un uzreiz pēc cilvēka man priekšā gāja pasūtīt, kad es skaļi ieminējos, ka man pielīda priekšā, pārītis mani palaida, savukārt kasieris pie lodziņa pateica, ka apkalpos viņus sākumā.
Mcdonald's - Ļoti slikts serviss
Juglas Mcdonalds šodien 06.08.2021 ir vienkārši ļoti slikts. Nostāvēju rindu plkst. 9: 55. Kad pienāca mana Rinda pasūtīju lielo Mcchicken komplektu uz ko saņēmu atbildi, ka tos var pasūtīt tikai pēc, 5 minūtēm. Nu labi. Aizmirsu, ka dažreiz kaut kas tāds ir. Pasūtīju vienkārši lielo latte. Pateicu vēl 2 reizes, ka lielā. Kad vajadzēja maksāt, man pateica, ka 1eur. Nodomāju, ka kaut kāda akcija. Beigās iedeva mazo latte. Kad pateicu, ka sūtīju lielo man atbildēja, ka nē jūs pasūtījāt mazo...
Mcdonald's - Slikts serviss
Parasti nekad nesūdzos, bet nu šis jau gan būtu pašsaprotami atļaut darīt. Tātad pasūtīju ēdienu, iznesu ārā, noliku uz galdiņa un atgriežos, lai nomazgātu rokas, mani nelaida to izdarīt. Ir covid, kā var nenodrošināt klientiem sanitārās normas? Gāju mazgāt rokas circkle k 😂. Ja nevar nodrošināt tīrību, restorāns nedrīkst būt atvērts, manuprāt. Kamēr gaidīju ēdienu, visi cilvēki staigāja iekšā un ārā un labierīcībām. Ja nevar kontrolēt cilvēku plūsmu, tad mitrās salvetes jāgādā.
Mcdonald's - Mana cilvēkus
Krāpj cilvēkus iebraucu nopirku saucamocena big teisti burgeru samaksāju pierastu naudu attaisu valja nevaru saprast kas tas par čīzburgeru aizgāju atpakaļ pajautāt varbūt pardeveis kauko sajauca uz ko saņemu atbildi ka jau 6 menesus ka big teisti palicis tāds maz bet Cena un nosaukums palicis vec tāda gadījuma tas ir smole teisti.
Mcdonald's - Slikts serviss
Būtu labi, ka šajā karstajā pandēmijas laikā arī McDonaldā cilvēki, kuri gatavo ēdienu un saliek burgerus, to darītu cimdos, nevis atrunātos, ka likums viņiem atļauj strādāt ar sasvīdušām rokām bez cimdiem. Ir liekulīgi, ka ēdienu gatavo un burgerus saliek bez cimdiem, bet paku izsniedz cimdos. Nepatīkami!
Mcdonald's - Bezgaršīgs
Burgerā vispār nav mērces, ielikts viens gurķis un, burgers ir bezgaršīgs. Uzpļekāta mērce un izskatās vienkārši drausmīgi, tas ir pārāk saus un nav vispār nekādas garšas. Šī ir pēdējā reize, kas kaut ko pasūtam, jo tas ir drausmīgs, esmu pat bišku šokēta, parasti ņemu un viss ir labi.
Mcdonald's - Slikts serviss
Iegājām Mc Donalds krasta ielā 14.06.2021, stāvējām Rindā, nāca vēl cilvēki iekšā, pēc dažām minūtēm pienāca darbinieks puisis un pateica ka mums jāiet ārā, jo ir par daudz cilvēku. Mēs pateicām, ka nebijām pēdējie un lai iet ārā tie kas bija vēlāk ienākuši, uz ko viņš rupji pateica, ka viņam nav laika te spriest un jāiet prom tieši mums.
Mcdonald's - Slikts serviss
27.05.21 pulkstens 21.30 mani atteicas apkalpot mcdrive darbiniece , rupji atbildēja bērnu priekša. Ceru ka vadība kaut kad sāks atlasīt labus darbiniekus. Neiesaku šo mcdonaldu, labāk braucat uz hesburgeru(tur vienmēr laipni apkalpo). cerams ka vadība kaut ka ari reaģēs uz šo ziņu. Tā nav pirma reize šajā vieta. Tādam apkalpojošajam personālam nevajadzētu stradat ar cilvēkiem.
Mcdonald's - Nepareizs ēdiens
Pasūtīju lielo wrapa komplektu, kur wrapam bija jābūt bez bez bekona, abu veidu sīpoliem un AR EXTRA mērci. Šis arī rakstīts uz piezīmes, kas pielīmēta pie wrapa, taču wrapā ir gan bekons, gan wraps ir pilnīgi BEZ mērces. Tiešām negarsīgi un maltīte sabojāta.
Mcdonald's - Ēdiens
Esmu neapmierināta ar Mcflurry oreo ļoti dārgs bet ļoti mazs iekšā esmu vīlusies liels iepakojums bet aizpildīts būt tā ka tikai 60% Ļoti garšīgs bet kā es teicu ļoti dārgs un iekšā baz saldējuma.Servis viss kārtībā.Ceru kad būs vairāk kuponi uz mcflurry jo pašlaik nē esmu redzējusi kad būtu.Ceru kad nekad vairs neredzēšu tik maza saldējuma ielikta.
Mcdonald's - Negatīvas izmaiņas
Nesaprotu, kas notiek ar burgeru izmēru un garšu. Big tasty, tagad pavisam nav big pēc izmēra vairāk atgādina chiken vai čīzburgers neredzu jēgu pārmaksāt. Royal galīgi nav pat tuvu līdzīgs, kas bija iepriekš. Garša tādapati kā dubultajam vai parastajam čīzburgeram. Kartupeļus var droši mest ārā. Neredzu jēgu apmeklēt mcdonalds iestādes ja ir alternatīvas piem. Hesburger
Mcdonald's - Krāpšana un drosibas līdzekļu, noteikumu neieverošana
Labdien! Nesen biju apmeklējis jūsu iestādi un ievēroju dažus drošības līdzekļu un noteikumu neievērošanu. Pirmkārt es pasūtīju pasūtījumu un gaidīju vismaz 30minūtes neskatoties uz to kad tur strādā vismaz 10 darbinieki un restorāns nebija pilns. Pats galvenais pārkāpums ir kad visi darbinieki kas kravā maisus ir ar cimdiem bet ēdienu gatavo bez cimdiem. Kā es varu zināt kad tie kas gatavo nav slimi ar covid 19 vīrusu. Ja jūs man centīsieties ieskaidrot kad iestādes darbinieki ar rokām ēdienu...
Mcdonald's - Slikta apkalpošana
Nekad nebija nekādu sūdzību, bet tas, kas darās tagad, jau šķērso visas robežas. Pasūtījumu pieņemt nemāk un nedzird, pasūtījuma laikā pie Mcdrive var atļauties vnk izslēgties uz pārus min un tad pienāk cits reģistrators. Pasūtījuma pieņemšanas punktā (tagad ne pirmo reizi) pavisam kko citu un galvenais ka čekā ir nepareizas Vienības, kur nu vēl runājot, ka pat neielik to kas ir pasūtīts! Ēdiens un arī dzērieni stipri zaudējuši savu kvalitāti! Pēdējās reizes liek apšaubīt turpmāko iepirkšanos šai iestādē. Sazvanīt nav iespējams! Žēl.
Mcdonald's - Rupjšs personāls
Gaidot pasūtījumi, dzina laukā no iestādes. Ļoti rupji izteicās sieviete (vārdu nebiju saskatījusi) . Blakus bija māsa, kurai ir astma. Pēc likuma drīkst nenēsāt masku. Sieviete rupji izteicās viņas adresē, sāka saukt apsargu. Beigu beigās mūs izdzina, bet paspējām paņemt savu pasūtījumu. Māsai sākās lēkme pirms atbraucām uz mājām. Drausmīgs serviss un darbiniece. Pārtrauca nepārtraukti un neļāva pateikt nē vārda.
Mcdonald's - Slikts serviss, krāpšana
Pirku Big Tasty komplektu līdzi ņemšanai. Kad ierados mājās sapratu ka Big Tasty vietā ir ielikts mazs Mcchikens. Lai izskaidrotu sīkāk tad tas ir nesalīdzināmi mazāks burgers. Tāpat kā vairākas reizes tiek neieliktas mērcītes, vai sajaukts mērču daudzums un ielikts krietni mazāk. Ieteiktu visiem 100% pārbaudīt saņemto pasūtījumu. Jūtos atkal apkrāpta un nepaēdusi.
Mcdonald's - Nepilna pasūtījuma saņemšana
Jau kuru reizi pasūtu caur boltu un ja nemaldos jau 3 reizi kko aizmirsta ieliekot tik līdz pasūtījums virs 20 EUR tad 100% kkas trūkst, šodien piemēram neielika dubulto bigtasty...Bolts malaci ātri kompensē bet nauda nav jau galvenais, lūdzu ka jūs netiekat gala tad nevajag sadarboties ar boltu/woltu...ja nemākat strādāt tad lūdzu nedariet.
Mcdonald's - Slikts serviss
Šodien veicot pasūtījumu MCDonalds Akropolē, novēroju, ka viens no apkalpojošā personāla strādāja bez cimdiem tiešā saskarē ar ēdienu. Masūtījumā Big Tasty ar bekonu, bija viens niecīgs bekona gabaliņš 2x2 cm, siers nebija pakusis, dzeramajai glāzei nebija iedots līdzi salmiņš. Šada situācija ir pirmo reizi, jo iepriekš nekad nav sanācis būt sarūgtinājumā par pasūtījumiem. Ļoti žēl!