Centrālā laboratorija

Ar atbildēm
Apskatīt statistiku

Centrālā laboratorija - Sūdzības un atsauksmes

Centrālā Laboratorija - Slikts serviss

Slikts serviss С недавних пор, в филиале Югла появился новый, очень грубый регистратор. Хамит как персоналу так и пациентам. Недоброжелательное обращение. На мой взгляд начальству стоит обратить на это внимание. Регулярно сдаю кровь в этой поликлинике и никогда не сталкивалась с такого рода проблемой. Регистратору виктории можно написать только положительный отзыв.

I InnaKuk 10.05.2019
Komentāri 1 Veselība / Medicīna

Centrālā laboratorija /Biķernieku poliklīnikas filiāle - Nekompitenti darbinieki

Nekompitenti darbinieki Atbraucām nodot mazai (1 gads) asins analīzes. Medmāsa ilgi nevarēja atrast vēnu, tad pasauca otru sievieti, kura sēdēja pie reģistrācijas galda. Tā arī pabakstījās un tad izlēma durt vienu roku, pēc tam nu izlēma vēl otrā rokā durt, tur nekas nesanāca, nu tad beigās no pirksta ņēma. Kad atbraucām mājas ieraudzīju, noņemot nost plāksteri, rokā bija puscentimetrs iegriezums. Vakarā uzzināju, ka daļai rezultātu ir rakstīts "Nav materiāla", tātad vajadzēs braukt atkal. Joprojām nesaprotu, kāpēc...