www.sudzibas.lv BITE Krāpšana, nelikumīgi iekasēti darījumi, neeksistējošs internets un televīzija

Bite - Krāpšana, nelikumīgi iekasēti darījumi, neeksistējošs internets un televīzija

Sveiki,

Internets un televīzija neiet gandrīz mēnesi, tika iedots uz 13 dienām aizvietot pret citam ierīcēm un atlikušas nedēļās iztikt ka varam.
Beigas tuvojoties šā mēnesi beigām saņēmu zinu ,kad otrai ierīcei var braukt pakal un iekasēt pie reizes 15 eiro par ierīču konstatēšanas problēmām utt. ,kas netika vispār teikts esot bites salona. Ka rezultāta ierīce netika salabota ,bet konstatējot defektu, iedeva citu. Tā no nedēļās uz nedēļu pagarinot, to varēja uzreiz izdarīt. Jo ,11.04. ģimenēs persona aizgāja pie cita interneta operatora, lai vārētu no majam strādāt un ari TV redzēt.
Sarakstoties ar biti, atbilde sekojoša ,kad redzot ,kad izmantoju go3,ja ,bet ne jau ar bites internetu, jo majas internets neejošs.
Iedošot atlaidi par nedēļām ,kad nebija iespēja pieslēgties internetam un televīzijai. Pieliekot nelikumīgi bez saziņas paris eiro klāt. Ka Bites ilggadējām klientam, iesaku tiešam apdomāties vai esat gatavi būt viņu klients(e).
Nekuriene vispār ar Biti.

Atbilde no BITE Latvija Pārstāvja atbilde 7 st atpakaļ

Sveiki!
Lūdzu, sazinieties ar mums, rakstot uz [email protected], lai varam izskatīt situāciju. Atgādinām, ka, rakstot e-pastu, būs jāveic arī klienta identifikācija. Jauku dienu!

C