Big Asia Group - Krāpšana
(Manus Draugus Apčakarēja)
Mēs, paliela ( deviņu cilvēku sastāvā) draugu kompānija izdomājām, ka vēlamies Ziemassvētku un Jaunā gada laiku pavadīt kādā siltākā vietā. Nospriedām, ka lidosim uz Taizemi! Plāns izklausās gana jauks, tik jautājums, kuru firmu izvēlēties, kas mūs aizgādātu un atgādātu atpakaļ uz Latviju. Atradām FB lapā Big Asia Group ( SIA Big Tour Tickets) un pieteicāmies, ka vēlamies viņu pakalpojumu. Tā nu mēs sākām kārtot dokumentus diez gan agri - jūnijā. Divus/trīs mēnešus pirms lidojuma mums paziņoja, ka izlidošanas datums tiek mainīts un par to mums būs jāpiemaksā. Mūsu nezināšanas dēļ, izrādās, ja Aviokompānija pārceļ izlidošanas datumu, tad pakalpojuma ņēmējam nekas nav jāpiemaksā. Nu neko, vismaz tagad esam kļuvuši par kripatiņu zinošāki! Veiksmīgi nokļuvām galamērķī, izbaudījām sauli, jūru, Taizemes gardumus un kārtīgi atpūtāmies. Protams, kā jau visos ceļojumos, pienāk diena, kad jādodas mājup. Lidojām no Krabi uz Kuala Lumpur, kur bija jāizņem bagāža un atkal jāpiereģistrējas nākamajam ceļojumam, kas bija konektētais: Kuala Lumpur- Istanbul-Riga. Ātrā solī skrienot, nomainījām termināli uz mums nepieciešamo un veiksmīgi nokļuvām pie reģistrācijas. Iedodot mūsu pases, mums tika paziņots, ka neesam sistēmā un biļetes mums neesot. Bijām pilnīgā neizprantnē, kā tas var būt iespējams?! Rakstījām SIA Big Tour pārstāvim, atļaušos pieminēt, *Aleksandram* *Borovskim*, par radušos situāciju, uz ko viņš atbildēja, ka ļoti žēl un šobrīd nekā nevarot palīdzēt. Bija jau 22:00 vakarā un sapratām, ka nekur tālāk netiksim. Sākām meklēt tuvākos lidojumus, lai nokļūtu mājās un par laimi varējām iegādāties jaunas biļetes. Kā arī paši apmaksājām nakti Kuala Lumpur viesnīcā, lai varētu kaut cik atgūties no visa notikušā. Atgriežoties Latvijā sapratām, ka ir jādara kas lietas labā, lai varētu atgūt, kaut daļu iztērētās naudas nokļūšanai mājās. Uzrakstījām vēstuli uz SIA Big Tour tickets epastu, kā arī personīgi uz WhatsApp. Atbildi saņēmām pēc nedēļas, lai iesniedzam visus dokumentus par papildus izdevumiem, tā arī izdarījām. Protams, papildus iesniedzām dokumentus PTAC un elektroniski parakstītu iesniegumu par SIA Big Tour Tickets līguma neizpildīšanu. Šobrīd esam gaidīšanas režīmā, ko atbildēs PTAC un SIA Big Tour Tickets. Katrā ziņā, silti iesaku visiem, pirms pērkat biļetes no kādas firmas, kura atrodas FB lapā, iepriekš izpētiet, vai nav kādas sūdzības par šo firmu. Šī mums bija dārga un laba mācība!
Pats vairs nevaru ietagot šo grupu jo esmu nobloķēts kā arī redzams vienā no bildēm, pēc Big Asia Group iedotajiem biļešu numuriem, tādas biļetes nemaz nebija sistēmā.
Šo ierakstu veicu lai citi netiktu apkrāpti, mums šis “patīkamais” pasākums izmaksāja papildus vairāk kā 9 tūkstošus eiro.
Draugi, paziņas lūdzu dalāmies(share) ar šo ierakstu lai citi netiktu apkrāpti.