www.sudzibas.lv BALTA Atteikums novērst visus automašīnas bojājumus pēc ceļu satiksmes negadījuma

Balta - Atteikums novērst visus automašīnas bojājumus pēc ceļu satiksmes negadījuma

Pēc ceļu satiksmes negadījuma, kurā es tiku atzīta par cietušo, nodevu transportlīdzekli apdrošinātāja (balta) piedāvātajā autoservisā, kurā netika novērsti visi bojājumi. Transportlīdzeklim tika bojāts aizmugurējais bagāžnieks, bamperis utt. Pēc a/m remonta, braucot deg bagāznieka apgaismojums, info panelī rāda paziņojumu, ka bagāznieks atvērts. Braukt nakts laikā ar apgaismojumu bagāzniekā ir traucējoši, tas pasliktina redzamību. Norādu, ka šo defektu pirms avārijas nebija. Atbilstoši likumam, transportlīdzeklis ir jāsaremontē tādā stāvoklī, kā bija pirms negadījuma. Pēc am remonta, bija bojāts aizmugurējais molbings. Papildu octa biju maksāJusi par pakalpojumu "atlīdzība pie sava apdrošinātāja". Pēc pretenzijas par remonta nekvalitatīvu veikšanu uzrakstīšanas, apdrošinātājs atbildēja: "jebkurā gadījumā jums šis jautājums jārisina ar pakalpojuma sniedzēju, mēs esam tikai maksātāji un par apdrošināšanas gadījumā iegūtajiem bojājumiem. Moldings ceļu satiksmes negadījumā nebija bojāts.

Automašīnai jānomaina bagažnieka atslēga un tad visticamāk pazudīs apgaismojuma problēmas. Mēs to nekompensējam. Jums ir variants vērsties pie vainīgā apdrošināšanas kompānijas ar lūgumu apmaksāt atslēgas bojājumu. "

Atbilde no AASBALTA Pārstāvja atbilde 1 st atpakaļ

Labdien!

Paldies par atsauksmi. Jūsu pieredze un atgriezeniskā saite mums ir ļoti svarīga!

Lūdzu, sazinieties ar mums, rakstot uz e-pastu [email protected], lai mēs varam Jūs identificēt un izpētīt minēto situāciju.

Ar cieņu
BALTA

M

K krāslavietiss 4 st atpakaļ

Vienmēr ir jāprasa tikai un vienīgi nauda, kura, ja visu atzīmē, kas sabojāts, ir diezgan vērā ņemama. Pat, ja kaut ko izņems no tāmes, ar to naudu pietiks. Viņu servisos sanāk tikai tevis aprakstītais šits.