www.sudzibas.lv AFLEKS EU Ražotāja brāķis

AFLEKS EU - Ražotāja brāķis

❌ Slikta pieredze ar WWW.AFLEKS.EU – nekvalitatīva iekārta un vāja apkalpošana

Iegādājāmies Pilous metāla griešanas iekārtu (4 000 € vērtībā), kas jau sākotnēji bija brāķis.
Nepareizi nodota informācija iekārtas ražotājam deva atbildi, ka ar iekārtu viss ir kārtībā. Taču lai pārliecinātos, ka iekārta ir brāķis , mums nācās sazāģēt dažas detaļas, kuru precizitāte bija ārpus noteiktajām robežām. Pārdevēju informējām tajā pašā dienā, taču meistars uz defektāciju ieradās tikai pēc pusotras nedēļas. Viņš bija nekompetents un nespēja konstatēt defektu, kas lika vēl vairāk kavēties ar risinājumu. Pēc ilgstošas gaidīšanas, vairākām dienām bez atbildes un atkārtotiem zvaniem, beidzot atbrauca cits meistars.

Lai gan viņam bija nedaudz labāka izpratne, viņš joprojām nezināja, kā defektu oficiāli pasniegt ražotājam, tāpēc situācija vairāk nekā mēnesi palika neatrisināta. Veikals vilcināja atbildes, līdz beidzot nāca klajā ar piedāvājumu pārskrūvēt brāķētās detaļas un atdot mums to pašu iekārtu, jo viņu izpratnē iekārta esot bijusi lietota , taču konstatēt defektu, nenozāģējos detaļas viņi nevarēja. Tas nozīmē, ka par jaunas iekārtas cenu mēs būtībā iegādājāmies "salabotu" brāķi.

🔴 Svarīgi! Pārdevējs vienlaikus centās vainot mūs defektā un tanī pašā laikā nenoliedz, ka iekārta bija sākotnēji brāķēta – absurda situācija.

⚠ Brīdinājums citiem pircējiem! Ja plānojat iegādāties iekārtas no WWW.AFLEKS.EU, divreiz padomājiet ne tikai par kvalitāti, bet arī par pēc-pārdošanas servisu, jo šādā situācijā jūs, iespējams, paliksiet bez palīdzības un bez risinājuma.

G

Pētergailis 17.02.2025

Dzelzsgriezējs.

H Haralds Kurmis 17.02.2025

Vajadzēja prasīt Līviem,kā pareizi jāgriež metāls. "Dzelzsgriezējs"