Active Toys - Slikts serviss, nekompetenti darbinieki
Gribu padalīties ar savo negatīvo pieredzi…
Pasūtīju savam bērnam multi/šupuli arku no activetoys.lv. Mājās lapā bija norādīts ka piegāde ar kurjeru, par ko ir arī samaksāts 17 eiro. Bet diemžēl atnāca ar pakomatu, un es atnākot ar ratiņiem pie pakomata, domājot, ka tas ir kaut kāds cits sūtījums, atverot skapīti redzu lielu smago kasti.
Protams, es uzrakstīju viņiem, lai uzzināt kāpēc tā sanāca, viņi atbildēja “Labdien! Paldies kad uzrakstījāt, mēs palabosim lapā informāciju lai būtu skaidrāks. Mums nesen ir parādījusies iespēja nopirkt atsevišķi bez slidkalniņa šūpuli. Varu piedāvāt kuponu 15% nākam pirkumam. Būs aktuāli? 🙂” Es atbildēju, ka nebūs aktuāli, var vienkārši atgriezt starpību no pakomata un kurjera cenas. Uz ko man atbild, ka no tā nebūs jēgas, jo starpība ir nekāda.
Es domaju nu labi, tad neko. Bet ne paspējot neko uzrakstīt, man zvana svešs numurs, paceļot klausuli, sapratu ka tas bija zvans to activetoys. Vīrietis kas runāja paprasīja aprakstīt situāciju, es aprakstīju. Bet viņš sāka vainot mani, jo tagad viņiem mājās lapā viss pareizi ir norādīts, ka piegāde ir ne tikai ar kurjeru, bet arī ar pakomatu. Es atbildu, ka uzrakstīšu par Jums atsauksmi, ka man bija slikta pieredze ar Jums. Uz ko man atbild “Man pie di***s”. Ar to mūsu sarunāšana beidzas.
Nesaprotu kāda vispār bija tad jēga man zvanīt.
Ceru, ka mājās vismaz bērniņš būs priecīgs😅
Ja Jūs gribēsiet kaut ko sūtīt no activetoys.lv, un Jums ir neliels pasūtījums, tad labāk pajautāt viņiem, kāda veidā būs organizēta piegāde, jo domāju vieglāk un ērtāk saņemt smagas sūtījumos un kurjeru. Un labāk necelt klausuli no svešiem numuriem.✊