www.sudzibas.lv A Lignum Līgumu noslēdz, bet līgumsaistības nepilda

A Lignum - Līgumu noslēdz, bet līgumsaistības nepilda

Noslēdzu līgumu ar Alignum, par vējgāzes koku pārdošanu. Solīja, kā dokumentus visus sakārtos paši, to beigās nācās darīt pašam, solīja ka viss notiks ļoti ātri, beigās pagāja 2 Mēneši un nekas nenotika. Katru dienu zvanot uzņēmuma pārstāvim tika solīta nauda, bet nauda saņemta netika. Vienu dienu Alignum izdomā bez atļaujas izcirst visus kokus.

Papildināts umbrow 30.01.2025

A Lignum brauc ar nomātiem jauniem auto, ar uzrakstu Lignum, skatoties šo uzņēmumu Lursoft liekas normāla firma ar pamatkapitālu, bez parādiem, apskatot vēlāk A Lignum pamatkapitāls ir 1 eiro un ir nodokļu parādi. Sākumā sola labu summu, kā noslēdz līgumu viņi pazūd, zvanot katru dienu sola zelta kalnus bet nekas reāli nenotiek. Aizejot uz mežniecību un sakārtojot dokumentus nosūtot cirsmas apliecinājumus tiek saņemta atbilde, ka nauda tiks pārskaitīta, bet nekas nenotiek. 2 mēnešus man vienkārši čakarēja prātu,nekas nenotika un līgumu lauzt negribēja. Vienā brīdī viņi izdomāja sākt zāģet kokus un naudu nemaksāt, labi ka biju tam gatavs un saliku kameras mežā, kuru dēļ es uzināju kā notiek nelikumīga meža zāģēšana. Uzņēmumā valdes loceklis Māris Andersons pārejie psihologi viņa dēli, viens no viņiem ar ko es strādāju ļoti labs psihologs kurš stāsta to ko tu gribi dzirdēt, bet reāli nekas nenotiek.Neiesaku šim uzņēmumam kaut ko pārdot, naudu būs ļoti grūti saņemt.

U

D Dina Dārdedze 3 st atpakaļ

Tādu krāpnieku mūsdienās par nožēlu ir ļoti daudz.Tomēr viņi paliek nesodīti.Viens no tiem ir Intars Kuršinskis no ZZ Lieknes.