25.07.2024 ap plkst. 11:30 - 12:10 daktere uzņemšana,traumpunkts. - Krāpšana, Slikts serviss, bojājums

Biju šodien pie dakteres. Gāju ar jautājumu kas noticis manai pēdai. Atbildēja ka iekaisums un steidzami jāiet pie ķirurga, jo paliks tikai ļaunāk.
Iedeva man kontaktus uz kuriem pazvanīju , sacīja ka ķirurgs atvaļinājumā līdz 1 augustam. Zvanīju uz slimnīcas uzņemšanu, tur telefoniski sacīja ka ķirurgs no 2 augustā.
Uzskatu nekvalificēts un neatbilstošs ārsts pieņem cilvēkus uzņemšana traumpunktā.
Ārsta vārds nav, ir paraksts.
Vēlos piebilst ka uzskatu ka pēda pāries/sadzīs nedēļas laikā, kas nozīmes nekompetenci , par sūtīšanu pie citiem ārstiem, tas ir ķirurgs, pie kura jāmaksā nauda. Pēc manām domām sūta citus pacientus, tai skaitā pensionārus pie cita ārsta iztukšot savus makus, pensijas. Pielikumā ielikšu dakteres parakstu kas mani pieņēma.
Vēlos pateikt, ārsts ir nekompetents, nevajadzīga sūtīšana pie citiem ārstiem kuriem jāmaksā nauda, tai skaitā pensionāriem. , pret mani nepieklājīgs.

P

Komentāri (3)

T tainsīgatiesa 25.07.2024

kas tas par purģenu sarakstīts?:D

O oIo 25.07.2024

"Gāju ar jautājumu kas noticis manai pēdai. Atbildēja ka iekaisums un steidzami jāiet pie ķirurga, jo paliks tikai ļaunāk. Vēlos piebilst ka uzskatu ka pēda pāries/sadzīs nedēļas laikā"

Jums ar galvu viss kārtībā? Ja jau uzskatāt, ka viss pāries un jebkura cita diagnoze, jūsuprāt, būs maldīga, tad kādēļ vispār atņemt daktera laiku?

ž žurcis 25.07.2024

Šeit izskatās, ka cilvēks pats sevi var izārstēt un labāk zina ārsta darbu.
Tad, lai tik ārstējas pati.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes