1a.lv - Briesmīgs servisa
15.12.24. pasūtīju preci, pie preces bija norādīts, ka garantē saņemšanu līdz Ziemassvētkiem. Ziemassvētkos nesaņemot preci, zvanu uz klientu servisu, kur man saka, ka prece tiks piegādāta 27.12.24. (garantēšana bija tukša mūldēšana). 26.12.24 saņemu sms ar paziņojumu, ka prece tiks piegādāta 19.12.24. (7 dienas atpakaļ!), 27.12.24 zvanu atkal klientu servisam, kur solās noskaidrot situāciju, pēc 2h zvanu atkal jo situācija joprojām nav noskaidrota, vēlāk man atzvana un paziņo, ka prece ir izpārdota un nebūs. Naudu atgriezīs 14 dienu laikā (!). Ja es pati nebūtu zvanījusies, neviens man neko arī nepaziņotu un neliktos ne zinis, kamēr mana nauda vienkārši stāvētu iesaldēta. Šobrīd šai pašai precei mājslapā ir norādīts, ka garantē piegādi līdz jaunajam gadam un tas nekas ka prece sen ir izpārdota un neviens piegādāt netaisās. Apbrīnoju kā vispār šis ūķis vēl pastāv ar tik briesmīgu servisu.
Labdien!
Diemžēl, nevaram Jūs identificēt kā klientu. Lūdzam sazināties ar mums e-pastā: [email protected] , atsaucoties uz šo komentāru, norādot pasūtījuma numuru un aprakstot pretenziju.