www.sudzibas.lv woops slikts serviss

woops - slikts serviss

Ļoti slikts serviss no ceļošanas aģentūras Woops puses , tiešī no Līvas Bērzkalnes. Vispār nekomunicē ar klientiem.Kad tik pārdot ceļojumu. Labākajā gadījumā uz epastu atbild nākošajā dienā. Vispār nepabrīdināja ko nedrīkstētu lietot Ēģiptē . Braucām uz Ēģipti pirmo reizi. Iedzīvojāmies vēdera problēmās .No 5* viesnīcas numuriņa nebija ne miņas. Atbraucot mājās rakstīju Līvai Bērzkalnei ka viesnīca pilnīgi neatbilda 5* viesnīcai , sūtīju bildes. Atbilde bija , ka paši tādu izvēlējāmies un vajadzēja zvanīt viņai kad bijām Ēģiptē. Par vēdera problēmām sekoja atbilde ka Ēģiptē nedrīkst lietot ledu pie kokteiļa , un to tak zinot visi , informāciju vajadzēja meklēt Booking un Tripadvisor mājaslapās. Lieki piebilst ka atvaļinājuma nedēļa tika sabojāta.

A

RAMONA👀 4 st atpakaļ

Jūs painteresējāties par valsti kurp dodaties? Ko var, ko nevar. Turpmāk iesaku to darīt, lai nav pārsteigumi.
Pareizi jau pateica-pati izvēlējāties viesnīcu. Piedāvājumā taču bija izvēle, vajag tikai iepazīties ar piedāvājumu, nevis pirkt lētāko.