Vivus.lv kantoris ir krāpnieki! Maksāju katru mēnesi pa 15.00 ls, kaut vajadzētu 16.00 ls maksāt. Biju šokā, ka man atnāca pirms tiesas vēstule, un vēl 200.00 ls soda procenti, kā tā var?
Ļoti vienkārši cienītais! Ir jāmaksā summa, kas noteikta līgumā, nevis tā kuru pagrābi no gaisa! Nevaino citus, ja pats lohs esi! Tas lats, ko ietaupīji tāpat lielu lomu nespēlē!
Es maksāju kā pienākas un nekādu problēmu ar Vivus nav!
vivus normala kompanija.un ja nevar atdod noteikta datuma, tad pie si datuma ir +4 dienas vel, lai bez soda naudas butu.katru menesi normals rekins ka jabut.ta ka nevajag.bet viasms gan.un procenti vinu viacredit augstaki, neka smscredita vivusam.
Es maksāju kā pienākas un nekādu problēmu ar Vivus nav!
vivus mesls riktigs, krapnieki 100%, nekas neko nenemiet VIVUS!!!suds
Janka tu esi pidar:D
vivus mesls!!!suds kvadrata
Tad jau labāk skatīties http://www.vivuscredit.lv vismaz lielāka izvēles iespēja un ir arī 0% kredīti.