VIVI pasazieru vilciens - vilcienu sarakts

Loti neapmierina jau kadu laiku vilcienu kustiba ,es sakara ar 21:08 kas kurse Riga-Daugavpils nu kur tik vel, un vel ta nesaprotama parsesana ka padomju laika,cilviekiem ir dusmigi ,neapmierinatiba,cik var ? vai tad nevar parlikt uz 20:20 ka bija agrak ?! cilveki gaida ara nezin ka nodarbinat sevi jo ir jagaida vilciens kurs atiet 21:08 nu besakars vai tik tiesam jus nesaprotata ka tas ir dizkonforts ! nu drausmas kaut kads,visi cilveki ir neapmierinati ka tik velu,un jagaida un japrseza,varbut pietiks sito bardaku ! visi grib majas atrak !

D

D Diana Saldaka 17 st atpakaļ

S sannas 17 st atpakaļ

Cilvēk, izgulies un tad raksti vēlreiz. Kādi cilvēki kuram jānodarbina? Neviens nav vainīgs, ka atnāci diennakti iepriekš!

D Diana Saldaka 16 st atpakaļ

Lajkam tev ir jaizgulas, ja jau par dienaktim runa ! Es runaju to ko redzu un ko dzirdu :))

krāslavietiss 17 st atpakaļ

Komentārā iekopēt savu tekstu, tas ir nopietni, cienītā kundzīte!

Silgailis 16 st atpakaļ

Agrāk dzīve bija saldāka...

krāslavietiss 16 st atpakaļ

Un kaķu barība bija lētāka

RAMONA👀 3 st atpakaļ

Tev varbūt jānosit laiks, citam tas tieši der, jo uz pēdējo vilcienu beidzot paspēj.

krāslavietiss 2 st atpakaļ

Pareizi. Ir taču gudras tantes un onkuļi, kas pēta, kā būtu labāk. Vienmēr kādam laiki patiks un kādam būs pretenzijas.

Silgailis 2 st atpakaļ

Time killer?