Valdori Salami desa Rīgas - Kvalitāte vai pareizāk sakot Pabiru Desa
Desa Rīgas Salami. Ja to var nosaukt par salami sāļa pēc velna. Bet tā gaumes lieta. Bet ne par to stāsts, vet gan par to ka desa vizuali jau vien sastada 60% speķi kas ir netipiski desas veidam Salami. Trakā kais ka griežot desu un to ceņsoties ēs ir pretigi sajust ka ēd subproduktus un utilizacijai paredzetos atkritumus. Skrimšļi kauli un kas lidzigs nagiem, sajuta pavisam pretiga un nelaba ko tādu ēdot. Kā var nosaukt profuktu par Rīgas , ja tas neatbilst nekadam ekstra vai labas klases produktam. Suns pat neēd. Sāls laikam gana daudz lai nomāktu kuļa vai vecas gaļas garšu. Apvalks ar pa daļām nāk nost. Visnotaļ neiesaku nevienam pirkt šo desu. Un Vispār Valdori produktus. Poļu , Nīderlandes gaļa par augstu cenu pietam ar zemu Zemu kvalitāti.
Izskaudīsim mantraušus no Latvijas.
Pirksim labu gaļu un ar aigstu pievienoto vērtību.
Kā jāsaka nu ir cilvēki kas nemāk dziedāt un kas nemāk dejot. Un te ir tieši tas pats nav tur Nekādi desu eksperti un tehnologi. Lauku “Gaģušņiks” vien ir.
Komentāri (5)
100punkti,ka pa leeto pirki, bet gaidiiji brieza galju tur ieksa!
:D Pilnīgi pievienojos, es arī pirku viņu zemnieku gaļu un tur arī tikai gaļa, pilnīgi nekādas pievienotās vērtības, neviena zemnieciņa, plika c/gaļa! :D
Izskaudīsim mantraušus no Latvijas. ?
izskaudīsim, Latviešus kuri nejēdz uzrakstīt, jo kļūdas vairāk, kā meitai dārziņā.. Jeibogu, ja tu tā runā kā raksti, tad es tev varētu suņa barību notirgot, pa brieža cenu.. sāļš kā ēlle? Hm.. ja nu vienīgi tu ānusus esi laizījis, tad varētu pateikt, ka tas ir 1:1. kā var zināt, cik ellē ir sāļš ? ellē indījā, kas par stulbiem latviešiem ir palikuši latvījā... un pēctam brīnās/raud, ka saiema brūk un nav valdības, tas viss dēļ šādiem analfabētiem.
Jautrais analitik jopta. Ainuška ej!
Paldies, ka raksti čista latviski