Veikals Top - beidzies dreiguma termins
vakar ar viru ieperkoties ieraudzijam ko loti interesantu, konfektem, ja nemaldos irisenem "Napaleons" bija aizkrasoti deriguma terminji ar pildspalvu un ejot talak cita plaukta stavejas tas pasas konfektes tikai bez aizkrasota deriguma terminja kuram bija beidzies termins jau 2dienas atpakal... Vai tas ir normaali? uzskatu ka ja precei ir beidzies deriguma terminsh ta ir janoceno vai jamet ara...
Oj bļe, tikai nenomirsti no tām VECAJĀM konfektēm! Dauņu bars bļed!
Paģiku zemē arī rīsiem un griķiem bija derīguma termiņš, vai tapēc viņi pēc tā termiņa nau ēdami?
Dura bļed! BRAUC NAHUJ PROM!
Es piekrītu ka tām konfektēm tiešām nau ne vainas.Mums arī ģimenē ir gadījies ka nopērkam preci ar derīguma termiņa beigām.Un tāpat viss tiek apēsts.Nju bij nesen viens gadījums, nopirku pienu kuram vēl bija termiņš, mājās attaisīju paku un piens jau skābs un to protams izmetām, bet ne jau gājam kādam sūdzēties.
Arī pārdevēji ir cilvēki, tāpēc cienīsim arī viņus
Auces Top veikalā derīguma termiņi ir beigušies daudzām precēm. tur vispār ir bardaks. neuzskatu, ka tagad visi ir jāsaprot. ja nemāk pareizi strādāt, tad lai iet gulēt mājās.
TALSOS TOP VEIKALS BIJUSAIS 6 VEIKALS BRAKETAS PRECES UN LOTI NELAIPNA ATTIEKSME