StockholmDiet - Krāpšana
Arī es iekritu, diemžēl… aiz neko darīt izdomāju aizpildīt bezmaksas svara noteikšanas testu un izmantot iespēju 7 dienu izmēģinājumam, kas maksā 9,95 eur. Jaunas receptes par ļaunu jau nenāks! Bet tad es sapratu (palasot atsauksmes) , ka tas nav nekāds izmēģinājums, tas ir abonements uz visu atlikušo mūžu! Bet to goda vārds, reģistrējoties nevar saprast! Esmu rakstījusi tā saucamajā izveidotajā profilā, rakstījusi uz e-pasta adresēm, zvanījusi tālruņa numuriem, lai noslēgtu abonementu…. Atbildes nekādas! Vai tas nozīmē, ka es uz visu atlikušo mūžu esmu nodota stockholmdiet.com verdzībā un tur nekas nav padarāms?
Maini kontu un karti, kada problema?
Es negribu mainīt kontu, ar to ir saistīta puse manas ikdienas-kredīts, alga. Vieglāk droši vien būtu uzrakstīt sūdzību Patērētāju tiesību aizsardzības centrā, vai policijā.
Uzrakstiet iesniegumu bankai (internetbankā) ar lūgumu atcelt rīkojumu par automātisko maksājumu...
Liels paldies par ieteikumu. Uzrakstīju.
Labas mazkaloriju receptes ir te https://dietsabc.com/receptes/ prasa reģistrēties, bet naudu par laimi neprasa. Un receptes ir super labas.