www.sudzibas.lv Stacionārs Gaiļezers Neatliekamās palīdzības atteikšana

Stacionārs Gaiļezers - Neatliekamās palīdzības atteikšana

Atbraucu uz Gaiļezeru, bija jārunā caur mikrafonu, jo iekšā tikt uzreiz nevar, (pirmo reizi zvanu) sāku stāstīt ka man ir ļoti dziļi saskrāpēta seja ka laikam vajadzētu šūt, atbild, mēs seju nešujam (rupjā tonī) braucat uz stomatoloģijas institūtu, (zvanu otrreiz) jautāju vai ir ārsts uz vietas lai apskatītos brūci uz sejas lai saprastu šūt vajag vai nē, (atkal Saka ka mēs seju nešujam un brūces arī neskatāmies) pēc zvana, atstiepa savu pēcpusi, (un rupji jautā) nu, kas jums tur ir, parādīju, sāka man rupji atbildēt - kas jums vienalga kas skatīsies jūsu seju? (man vajadzēja tikai lai vismaz pasaka jāšuj vai nē, to var apskatīt un pateikt pat māsiņa) jautā vēl, kas jūs vēl grūtniece? Oi tad stabili uz Stradiņiem. Sākumā uz stomatoloģijas institūtu (nezinu kāds sakars) pēc tam jau uz Stradiņiem. Palīdzību man neviens nesniedza. Laikam blondo dāmu pamodināju ka tik nelaipna.

I ilrgjefiho 01.12.2021

Tad jau baurs vēl ir arī deģenerāts. Neizbrīna