Gaiļezers Stacionārs - Vecākā māsa/ 8.nefroloģijas nodaļā
Gaiļezera 8.nefroloģijas nodaļas vecākā māsa ir vienkārši rets ekseplārs. Vai tiešām slimnīcas vadība nevar nomainīt šo cilvēciņu, varbūt laiks iet atpūtā. Attieksme pret veciem slimiem cilvēkiem ir vienkārši drausmīga un viņas pavēlošais tonis, tāda sajūta ka cilvēks domā tikai par sevi un savu labklājību un vel nejauši noklausījos kā šī kundze pazemo savus darbiniekus, tas nav izsakāms. Lūdzu slimnīcas vadība padomājie par ši cilvēka morāli un ētiku.
piekrītu iepriekš teiktajam, jo tā nav nodaļas virsmāsa, bet despots.
Piekrītu. Sīs nodaļas vadītāja Grigāne ir nesavaldīga, despotiska, ar visu vienmēr neapmierinata sieviete. Es biju aizbraukusi savai vecmāmiņai līdzi uz slimnīcu, kad viņai palika slikti. Mana vecmāmiņa ir 1.grupas invalīde, kurai kaitīgo darba apstākļu dēļ jau gandrīz 10 gadus nestrādā nieres un ir nepieciešama dialīze katru otro dienu.Nebijām mēs pat lāgā iegājušas nodaļā, kad sagaidījām apvainojumus no Grigānes-sak, kas te atkal par dzīviem miroņiem atvesti?! Un vēl citi komentāri, kurus man negribas atkārtot...Man tā sažņaudzās sirds to visu dzirdot...un tā esot vienmēr, ja nokļūst 8.nodaļā.Cik tas var turpināties?
Vai tieshaam Tereeze veel joprojaam tur straadaa? Njaa, sho eksemplaaru neviens neizeediis, ja nu vieniigi ar kaajaam pa priekshu iznesiis...
Briesmīga vece, arī mana vecā mamma sajuta to uz savas ādas
medmāsas gandrīz katrā slimnīcā ir drausmīgas!!!
sadomājušās, ka ir gudrākas par ārstiem, īstenībā neko viņas nezin kā tikai špricēt un sistēmas likt!
tā jau ir, ka valdonīgākās un pretīgākās, kas klaigā ir tieši medmāsas, to uzreiz var pateikt, kurš ārsts, kura medmāsa!!!:D
Terēze nav medicīnas māsas vārda cienīga, bet tā kā ir lojāla ziņnese, tad tiek paturēta par nopelniem!
Grigāne - briesmonis ne cilvēks. Manu vecotēvu ielika slimnicā, nu tādu attieksmi nevienam nenovēlu... pavēloša, rupja un vecus cilvēkus noniecina.
Kur var sūdzēties, lai šo necilvēku nomaina pret cilvēku?
Diemžēl nu arī varu teikt par Grigāni to pašu. Redz, gadi iet, Grigāne nemainās:/. Šodien mana tuviniece, pacients ar akūtu nieru mazspēju, kas iegūta tāpēc, ka ir hronisks artrīts, kura zāles nokauj nieres, tika atvesta uz nodaļu ar ātrajiem. Grigānes komentārs - ved te visādus pārdzērušos, pārēdušos. Lieki teikt, pacients kāreiz pāris dienas nebija ēdis vispār.