AtrisinātaSS.COM - Nepamatota konta bloķēšana bez iepriekšēja brīdinājuma, slikts serviss
Gadu atpakaļ biju pievienojis dzīvokļa sludinājumu un viss bija veiksmīgi. Tagad, mēģinot kaut ko pievienot, izlec paziņojums par kaut kādiem pārkāpumiem un, ka jāgaida konta atbloķēšanu. Kas tas par absurdu? Kopš tā laika neko vairs nebiju pievienojis, nevienu brīdinājumu nebiju saņēmis un neko citādāk šī gada sludinājumā neveicu. Sazināties, pagaidām, ar pārstāvjiem neiespējami. Summa gan, kas palikusi uz konta nav liela un labi, ka tā. Bet nu no servisa viedokļa tā ir pilnīga katastrofa! Lasu, ka galīgi neesmu vienīgais, kas saskāries ar šādu problēmu. Vai tiešām jāvēršas pie Ptac?
Saņēmu ātru atbildi no administrācijas un problēma atrisināta
PTAC - бесполезная латышская организация, созданная для получения зарплат и премий нацкадрами.
Neesmu saskāries ar viņu darbu, tāpēc nevaru komentēt par šīs iestādes lietderīgumu.
Var tikai pakratīt ar pirkstu un iekļaut sevis izveidotajos sarakstos, kas nevienam nav saistoši.
Sakat kā jums sanāca komunicēt mani arī nobloķēja un arī nav saprotams uz cik ilgu laiku?
Man kaut ka nejauši izdevas atrast. Starp jaitajumi un atbildes bija jautat adminam.. kaut kur tir, neatceros vairs kura vieta atradas.
Kad vienīgā iespeja sakontaktet ar ss.com ir rakstot sudzibu..