Space Dog - Netīrība
Ieejot tur normālā piektdienas vakarā kad publikas tā pavairāk, nākas dzert no netīrām glāzēm. Pasūtiet 50g vodkas, paceliet pret gaismu un redzēsiet, kas tajā glāzē bijis pirms tam! Tāpat arī uz alus glāzēm var redzēt lūpukrāsas nospiedumus, kas palikuši no iepriekšējā lietotāja.
Nu loģiski, jo tās bārmenes tur sadzērušas pašas vienmēr... Pirmo reiz, kad tur biju, stāvēju pie letes gaidiju, kad mani apkalpos... ok papriekšu tur citus, kaut vai arī tie pienāca vienlaicīgi ar mani, pēc tam pienāk kkāds barss ar barmenei pazīstamu cilvēku un es palieku, itkā, nepamanīts. Nogaidiju ilgi, tiešām, pacietības mērs bija pilns. Loti nepatīkami.
moš pašam vajag mazāk dzert?
kas ir loģiski?
kurš ir sadzēries vienmēr?
mani sauc Ieva, es strādāju sd par bārmeni, un lietoju ne vairāk par divām glāzēm vīna vai trīs aliņiem, un to pašu ne biežāk, kā pāris reizes mēnesī.
ņemot vērā, ka tu taksti "bārmenes" un mēs esam tikai divas, attiecīgi tas ir par mani?
davai visi sametas uz numuriņu drukātāju
p.s. kauč tevi no darba atlaistu, mīļais
zinkā, varbūt nevaig stāvēt pie bāra kā mietam, bet nosaukt pasūtījumu. RUNĀ un tapsi sadzirdēts!!
patiesībā tu man nekad tā īsti neesi paticis
Renaate! No glaazeem tachu ir jaaadzer, nevis jaacilaa taas pret gaismu un jaapeeta nezinkas:))) Heh, tauta:)
nu tak!!! kakova hrena jālieto lūpukrāsa!!! citam šķērmi metas!! tauta!! SAVĀCAS !!!
Kurā laikā tas bijis? Es līdz Jāņiem mazgāju, tad jaunās viesmīles ar trauku mazg.mašīnu un tagad pašas bārmenes. Bet neesmu redzējusi, ka tagad kkas būtu bijis netīrs!
ar to arī viss ir izteikts, ka bārmeņiem jāmazgā trauki. kas tā par vietu?
Redz kaa, taa arii ir, ka barmenem ir jaadara pilniigi viss, ne tikai barmenja pienakumi. Protams, kur tas ir redzeets!!! Tadelj arii shitie komenti un suudziibas! Varbuut, ka taa nav baarmenju vaina, galu galaa, bet gan augstaakstaavoshu personu! Kuriem, cik saprotu tas gluzi ir pie kaajas... galvenais ir ietaupiit, nedomajot, ka lidz ar to kvalitaate un pieprasijums ar laiku zuud...
O, space dog tiešām ir vissliktākā apkalpošana!
Meitenes regulāri ir pālī, dažkārt vnk laizās pie bāra ar k-kādiem čaļiem, apkalpo kad grib (bet visbiežāk negrib). ir vēl daudz kas, bet krīzes laikā nenovēlu nevienam (viņām) tikt atlaistam.
No vienas puses absolūti pajāt, jo vairāk neviena meitene Space Dog, cik sapratu, tāpat vairs nestrādā.
Vecīt šņabi ar alu jaukt kopā nedrīkt, tad sāk rēgoties lietas ... es domāju labāk ej tusēt uz Narvesenu, tur viss tīrs !
štrunts par glāzēm, ka tik zacene!
Aliņš ar lūpu krāsu... mmm, sexy
A triperi nevar dabūt?