bij panemts smscredit visu laika atmaksaju bet kad gribeju pec 2 menesi aiznemties atsaka ieksejas kreditpolitikas del un saka lai megina aiznemties pec kada laika posma! ir kadam ta gadijies???
Ļoti interesanta apkalpošanas komanda. Pazvana, lai pārbaudītu informāciju, bet tā vietā nolasa morāles par to, ka norādīts darba nr, nav pašam savs ēpasts, nezina savu personīgo nr no galvas un par to, ka neprot rīkoties ar datoru. Galu galā izprašņā no A līdz Z, bet kredītu nepieķir. Pilnīgs idiotisms!
kas isti ir ar viniem??? tiesam neviens nezin?
Viņi smird!
es prasu kadu normalu komentaru...
tiesam neviens neko nezin??
viņiem tagad ir viena datubaze ar citiem sms ...opencredit...vivus...crediton un vel citi...
https://www.manscreditinfo.lv ar Swedbank internet karti vari bezmaksas uzzinat par saviem grekiem
Nesen ieberzos ar SMS Kredit, bet nu jau kādu laiku lietoju ATRAIS.lv un vairs nesūdzos - vienkārši, ātri un ērti. Iesaku.
http://creditpro.lv var paskatīties citus aizdevējus un mēģināt aizņemties pie viņiem.